OPPDAG VERDENS BESTE STØYREDUKSJON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE. LES MER

BAK KULISSENE

Få et sjeldent innblikk i vår neste generasjon Sleepbuds™ II og historiene som førte til denne etterlengtede lanseringen. Her kan du få høre skjulte perler og innsikt fra designere, ingeniører, produktsjefer, kreative personer og andre som har jobbet hardt med detaljene for å få sluttproduktene du ser og bruker hver dag. Finn også ut hva som egentlig foregår i vår verden av lyd, ved å bli med bak kulissene.

BOSE SLEEPBUDS™ II

Tilbake og bedre en noen gang

Ikonsamling for Facebook, Twitter, Instagram og Reddit

«Vær så snill, kom tilbake, Bose Sleepbuds! Jeg håper virkelig det kommer en ny versjon på markedet snart.»

EN BRUKER AV DE ORIGINALE SLEEPBUDS

Vi hørte deg høyt og tydelig

Reisen med vår første generasjon Sleepbuds™️ var full førstegangsopplevelser, slik at veien mot bedre søvn ble til tider humpete. Vi vandret inn på nytt territorium, laget noe nytt og viktigst av alt hjalp personer som slet med å sove, til å sovne og sove hele natten gjennom. Mens vi tråkket opp nye stier møtte vi utfordringer også. Ingen vet det bedre enn brukerne våre. Noe som gjør at det vi holder på med nå er så mye bedre. Og siden vi relanserte dem i september, har produktforbedringene definitivt resonnert hos anmeldere, som bemerker at Sleepbuds™ II er perfekte for søvn.

Neste generasjon Bose Sleepbuds™️ II er mye mer enn bare en oppgradering – det er en helt ny måte å erfare søvn på. Dette kommer rett fra alle våre lojale kunder som erfarte en hel natts søvn for første gang, og som har ventet på at vi skal vende tilbake. Dere delte personlige historier, vanskeligheter og bekymringer – noe som førte til forbedringer for å gjøre Bose Sleepbuds™️ til et bedre produkt. Nå som vi har introdusert neste generasjon Bose Sleepbuds™️ II, lar vi teppet falle for å dele noen flere detaljer og gi et sjeldent innsyn i veien fram mot et produkt som er bedre enn noen gang.

Et lite batteri med stor ladekapasitet

Instagram-logo

y.bunashi

«Dette er det beste livreddende produktet jeg noen gang har kjøpt, men vær så snill Bose, dette er mitt andre eksemplar. Problemet med 58 % er overalt. Vær så snill å fiks det så snart som mulig.»

Bose logo

«I en verden der vi alle ønsker å bruke den mest moderne teknologien … gikk vi i en annen retning når det gjelder batteriet, og vi valgte en teknologi som har vist seg pålitelig og trygg.» 

Brett Cochran, ingeniørsjef for hardware

Lang levetid, lett og liten – med nok kraft til å vare hele natten gjennom. Det er mye å forlange fra et batteri på størrelsen med en ert. Vår andre generasjon Sleepbuds™ ble bygget rundt et pålitelig nytt batteri, det samme som brukes i høreapparater, for å fjerne ladeproblemene som førte til den nye designen. Men vi ønsket mer.

Den skjøre balansen mellom funksjon, form og komfort har aldri vært tydeligere enn den var i samtalene med våre mekaniske ingeniører som står bak utformingen. Komfort og form var alltid hovedfokus når vi lette etter det minste, beste og mest pålitelige batteriet. De ønsket all kraften uten å måtte ofre tilpasningsmulighetene. Det betydde at selv en størrelsesøkning på bare en brøkdel av en millimeter ville ødelegge balansen mellom komfort og ytelse.

At designerne og ingeniørene var besatt av detaljene er å si det forsiktig. Det ble gjort små justeringer som kundene aldri kom til å legge merke til, som for eksempel måten vi forminsket komponenter på for å passe rundt batteriet og fortsatt være behagelig i øret. Den generelle sirkulære utformingen ble bevart, men nå med et pålitelig batteri som varer natten gjennom på én lading.

Bedre tilkobling og ekstra trygghet

Twitter-logo

Joe

«… jeg må som regel prøve flere ganger for å få dem tilkoblet. Det samme med laderen, jeg må fikle litt for å koble til øretelefonene og starte ladingen.»

Bose logo

«Rask og pålitelig tilgang til lydene var en viktig forbedring vi ønsket å få til, og det førte til nye og elegante tekniske løsninger i hele produktopplevelsen."

Wayne Tams, systemingeniør

Angående tilkoblingsproblemene hadde teamet en tosidig tilnærming: Å lage en raskere og mer stabil tilkobling mellom øretelefonene og appen, og å gjør det enklere å plassere dem i etuiet og koble til. Brukere av neste generasjon Bose Sleepbuds™ II skal være trygge på at øretelefonene forblir tilkoblet mens de sover, og at de lader mens de ligger i etuiet.

En oppgradert Bluetooth® LE-radio, en ombygd Bose Sleep-app og en tredje pinne mellom øretelefonene og etuiet sørger for en mer stabil og sømløs tilkobling. En tredje pinne kontrollerer ikke bare måten Bose Sleepbuds™ II «våkner» opp på får å koble seg til raskere, men bidrar også til en forbedret lading av batteriet. Videre har dokkingen og ladingen av øretelefonene blitt mye bedre via en smart og intuitiv brukerdesign. Her kommer det tilfredsstillende klikket inn i bildet når du legger neste generasjon Sleepbuds™️ II i etuiet. Vi vet ikke hvem som fant opp uttrykket «snap to case», men følelsen når magnetene setter øretelefonene på plass i etuiet, virker å betrygge brukerne. Vi har også implementert varme LED-lys som viser status som lading, og oppdateringer som sørger for en diskret generell opplevelse som forsikrer brukerne om at Sleepbuds™ alltid er klar til bruk.

Slutt på knirkelyder om natten

Facebook-logo

lisap

«Det er som en knirkelyd mellom puten min og plasten på øretelefonen. Jeg limte et stoffstykke med størrelsen av en ert på øretelefonen. Fungerer fint nå.»

Bose logo

«Vi testet 17 malinger – i tillegg undersøkte vi formstøpte materialer eller å bruke et overføringsbilde … Vi sjekket sikkert et dusin andre materialer i tillegg til malingen.»

Natalie Zucker, mekanisk ingeniør

Vi testet, vi justerte, og vi tenkte hele tiden på hvordan produktene vår skal passe inn i hverdagen til folk – og gjøre den bedre. Men enkelte ting kan man bare ikke forutse – puteknirk for enkelte brukere kan være én slik ting. Hvem visste at noen ville oppleve høye knirkelyder fra Sleepbuds™️ som gnir på en pute?

Våre lojale brukere av første generasjon Sleepbud™️ viste oss at alle har en liten ingeniør i seg. Kundene delte sine egne løsninger med andre som slet med knirkelyder fra puten. Vi elsket å se den store oppfinnsomheten – alt fra maskeringstape til pålimte stoffstykker og bruk av sandpapir. Da vi jobbet med å gjøre neste generasjon Bose Sleepbuds™️ II behagelige, så husket vi på knirkelydene. Teamet testet mange ulike materialer og en hel del forskjellige overflater inntil et matt belegg dukket opp og fjernet knirkingen for godt.

Mer maskering. Flere lyder. Mer søvn.

Reddit-logo

gr_silver

"Jeg får ikke sove uten dem. Jeg har testet dem i en måned … Fantastiske, men kjære Bose kan dere legge til flere lyder!"

Bose logo

«Vi har utvidet vår tidligere innholdspakke og lagt til nye lydopplevelser som er spesielt utformet til Sleepbuds, for å hjelpe folk til å slappe av og sove.»

Jeff Miller, sjef for programmering av innhold

På samme måte som kundene stod bak forbedringene til neste generasjon Bose Sleepbuds™️ II, er de midtpunktet når det gjelder utvidelsen av utvalget av støymaskerende lyder, økningen av innholdet i lydbiblioteket og revurderingen av Bose Sleep-appen.

Mens det industrielle designteamet jobbet med formen og det mekaniske ingeniørteamet fokuserte på funksjon, arbeidet ingeniørene innen akustikk og digital signalbehandling (Shaun Ente, Richard Herr og Katie Moenkhaus) iherdig med å justere og optimalisere maskeringslydene til en ny og kraftigere driver. Sammen med bedre passiv støydemping fra de redesignede øretelefonene og fem nye maskeringslyder betyr det færre forstyrrende lyder om natten, som for eksempel snorking, og brukerne får hjelp til å sove bedre.

Innholdet og appen er såpass personlig, så utviklingsteamet ønsket å ha en åpen dialog med kundene. Og det vises. Den stilige Bose Sleep-appen har fått ny design og kommer med forskjellige innholdskategorier som et svar til kundene som brukte den originale Sleepbuds™ som et hjelpemiddel til å slappe og roe ned et hektisk sinn. «Naturens ro» og «Beroligende» kommer med en rekke avslappende lyder som bidrar til å stresse ned og sovne raskt. Det ble også lag til flere støymaskerende lyder for økt variasjon og for å blokkere en rekke forstyrrende lyder om natten. Det er lagt planer for å fortsette å legge til flere nye lyder – og nye innholdskategorier – i tiden som kommer. Dette er utvikling og vekst sammen med og gjennom brukerne våre av Sleepbud™️.

For søvnens og kjærlighet til designens skyld

Fra fargevalg og etui til den runde formen og de myke teksturene til hele opplevelsen. Samarbeidet mellom den industrielle designen og det mekaniske ingeniørarbeidet på Bose Sleepbuds™ II oppnådde en nydelig balanse mellom ytelse, funksjonalitet og design. Man fikk samlet alle funksjonene og fordelene som brukerne ønsket, og mer, samtidig som den overordnede visjonen om en varm, vennlig og innbydende opplevelse fra start til slutt, ble ivaretatt.

Praktisk og iøynefallende

Alt har en plass og hensikt. Som den varmere fargen til etuiet som ble utvalgt med tanke på lite lys. Men den nye fargen bidrar også til formidlingen og visjonen av varme. Det gjelder spesielt sammen med de nye varme LED-lysene som glir uanstrengt inn i et sovemiljø. Samlet skaper disse et ideelt miljø for søvn, både det å falle i søvn og å forbli sovende natten gjennom.

Bose logo

«Akkurat som vi vil skille oss ut, skiller også lag på lag med fargede, myke og nøytrale farger i en sofistikert og funksjonell fargepalett, med tanke på det svake lyset, seg også ut. Estetisk lever den derimot opp til den varme, innbydende og vennlige opplevelsen vi vil oppnå.»

Nate Schaal & Ethan Norton, industrielle designere

Diskrete elementer, stor innvirkning

De runde formene går bevisst igjen i hele designen, fra etui til dokking og de nyutformede bønnelignende øretelefonene – alt har runde former. Dette skaper et mykere utseende og varm stemning uten skarpe vinkler og kanter når man ser produktet under ett. Designen er utført i henhold til slik de industrielle designerne hadde til hensikt, og hver fasett utstråler varme og komfort.

Bose logo

«Vi ga teamet en ambisiøs utfordring: Konstruer Sleepbuds™ på nytt rundt en helt annerledes batteriteknologi, implementer flere forbedringer og presenter det på markedet så snart som mulig … Jeg kan stolt si at til tross for vanskelighetene knyttet til pandemien har teamet taklet enhver utfordring og holdt stø kurs mot å få Sleepbuds™ ut til kundene våre.»

Jack Yu, sjef for produksjonslinje

Det ligger i detaljene

Men det er de minste detaljene og nøye gjennomtenkte nyansene som man har kommet fram til bak lukkede dører, som viser hvor stor innvirkning kundenes uttalelser virkelig har hatt. Med hver brukertest ved hvert veiskille for å være sikker på at problemene ikke bare ble fikset, men forbedret ytterligere. Vi lyttet til brukerne og tok det til oss, noe som reflekteres i hver gjennomtenkte endring av produktet. Vi ønsket å gi kundene neste generasjon Sleepbuds™ der tidligere problemer ikke lenger er problemer, og der man hadde tenkt framover på det vi kunne oppnå. Til alle kundene våre som har vært med på denne reisen og bidratt til å hjelpe folk sove bedre, ønsker vi å rekke en stor takk. Og vi håper at neste generasjon Bose Sleepbuds™ II viser at dere har blitt hørt. Og til alle dere som sliter med søvn, noe vi har sett i brukertestene og tilbakemeldingene, ønsker vi dere fred i sinnet, rolige netter og den aller beste søvnen.

nb