TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

BEDRE GIR ALDRI OPP

Rory McIlroy

Ingen kabler. Ingen kompromisser. Og ingenting holder ham tilbake. Trådløse hodetelefoner fra  Bose
tar Rory nærmere det som virkelig betyr noe.

FOKUS PÅ DETALJENE

Rory McIlroy, ambassadør for Bose-varemerket, er svært opptatt av detaljer. Han arbeider hele tiden for å bedre spillet sitt og gjør justeringer som gir ham et overtak. Det er dette intense fokuset på små justeringer som gjør ham klar for de store øyeblikkene, og som gjør ham til en av de beste i sin idrett.

Vi liker dette fokuset, det intense arbeidet med å finjustere alt for å prestere best mulig. Vi bruker den samme fremgangsmåten når vi utvikler produktene våre. Og det er derfor Rory velger Bose – og de trådløse hodetelefonene våre – når det er på tide å fokusere.

  Rory McIlroy – få stillhet, kom nærmere.

  Når du har på QuietComfort 35 headphones, finnes det ingen andre. Det er bare deg og det du skal fokusere på

  på farten

  På farten

  Når du tilbringer så mye tid på farten som Rory McIlroy, har du ikke råd til å miste fokus på grunn av reising. Han er innom 118 flyplasser og tilbringer 350 timer på fly i løpet av et år. Men QuietComfort 35 wireless headphones gir ham fyldig og balansert lyd i 20 timer per lading, samtidig som forstyrrende lyder stenges ute. Uansett hvor langt han reiser, er han nær det som betyr noe.

  på banen

  På banen

  Rory bruker hodetelefoner fra Bose ute på banen også. SoundSport wireless headphones gir ham en uovertruffen kombinasjon av komfort og stabilitet for hver eneste en av de 1500 kilometerne han går på banen. I tillegg er de de svette- og værbestandige og sørger for at ingen ledninger er i veien. Så når han slår 16 336 baller i løpet av året, trenger han ikke å holde igjen i en eneste sving.