TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Hvorfor Bluetooth®-solbriller med innebygde høyttalere er det livet og garderoben din mangler

Bose Frames hjelper deg å få mer ut av dagen uten å gå glipp av noe

Solbriller med innebygde høyttalere er det som mangler i livet ditt

Se for deg at du lytter til musikk og spaserer gjennom byen, er på fjelltur eller går en tur i parken. Dette er øyeblikk du ønsker å være tilstede i for å ta inn omgivelsene, eller kanskje hjelpe en turist som har gått seg vill eller slå av en prat med en venn du møtte på turen. Har du på hodetelefoner, gir du inntrykk av at du vil være i fred.

Det er her Bose Frames, våre Bluetooth-solbriller med lyd, kommer inn i bildet. Nå kan du lytte til ditt eget sett høyttalere uten at noen merker det (så lenge du ikke sier det til dem selvfølgelig!). Vi brukte et år på å skape Bose Frames – en av de minste kroppsbårne enhetene vi noensinne har utviklet. Hvorfor ikke? Fordi vi vet folk ønsker personlig, open-ear-lyd som gjør det mulig å fortsatt være årvåken på omgivelsene.

Kvinne som holder Bose Frames Alto

Hvordan fungerer de?

Frames kobles til din smarttelefon via Bluetooth og bruker en spesiell teknologi som holder ørene dine åpne samtidig som de spiller av musikk i ørene dine. Inne i hver brillestang er en liten 16 mm høyttaler, og portene på både inn- og utsiden av brillestangen er designet for ikke å sende lyd lenger enn til ørene dine. Det er en flat kabel inne i de gullbelagte stålhengslene på solbrillene som sender lyd, data og strøm til høyttalerne. Det er i tillegg en mikrofon i høyre brillestang som gjør det enkelt for venner og familie å høre deg i en telefonsamtale.

Laget for å være diskré

De fleste sier de føler seg som en hemmelig agent når de bruker Frames, siden man kan lytte til musikk eller en podkast uten at noen merker det. Du får fyldig lyd som omfavner deg, og selv om folk er ganske nær deg, vil de ikke merke stort. Du kan ligge på stranda og nyte den harry 90-tallslåta uten at de rundt deg vet om det.

Få med deg hva som skjer rundt deg

Støyreduserende hodetelefoner er fantastiske, spesielt hvis du vil isolere deg fra omgivelsene dine, for eksempel når du flyr, er på et fullstappet pendlertog eller når du prøver å jobbe i et høylytt åpent kontorlandskap.

Med Frames kan du følge med på omgivelsene, og hvis du ser noen du kjenner, kan du enkelt bruke knappen på høyre brillestang for å pause, hoppe over eller gå tilbake. Den samme knappen lar deg svare på eller avslutte et anrop. Bose Frames fremhever omgivelsene dine og hjelper deg å få mer ut av dagen uten å gå glipp av noe.

Mann som bruker Bose Frames Alto

Enkelt og greit

Frames veier kun 45 gram, noe som gjør dem til et komfortabelt alternativ til over-ear-hodetelefoner. Du kan strømme opptil 3,5 timer musikk på en oppladning. Du trenger nå kun solbrillene og telefonen din, slik at du slipper å drasse med deg en hel bag med elektronikk kun for en kort tur.

Klassisk stil

Mange smartbriller kan få brukerne sine til å se ut som kyborger. Frames er designet for å se klassiske og tidløse ut. De er tilgjengelige i et avrundet design med det passende navnet Rondo og i en mer vinkelformet versjon som heter Alto. Du har også muligheten til å tilpasse dem med polariserte eller fargede brilleglass. Bose Frames er allerede blant topp fem kvalitetsmerker innen solbriller i USA – der konkurrerer de blant annet med Ray-Ban® og Oakley – og de er på topp ti-listen på verdensbasis.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

SPESIALTILBUD Bose Frames Rondo

Bose Frames Rondo

kr 2 499,00

Solbriller med open-ear-lyd for musikk og integrert mikrofon for samtaler.

 • Sort
 • Bluetooth
 • Batteri
 • Talekommando
SPESIALTILBUD Bose Frames Alto

Bose Frames Alto

kr 2 499,00

Solbriller i en ikonisk stil med open-ear-lyd for musikk, integrert mikrofon for samtaler.

 • Bluetooth
 • Batteri
 • Talekommando
Bose Lenses Rondo style

Bose Lenses Rondo style

fra kr 259,00

 • Mirrored Rose Gold (polarisert)
 • Gradient Blue (ikke-polarisert)
Bose-brilleglass i Alto-stilen, M/L

Bose-brilleglass i Alto-stilen, M/L

fra kr 259,00

 • Mirrored Silver (polarisert) – for M/L Frames
 • Gradient Blue (ikke-polarisert) – for M/L Frames