OPPDAG VERDENS BESTE STØYREDUKSJON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE. LES MER

Hvorfor lyd-solbriller med Bluetooth® er det som mangler i livet ditt

Bose Frames-serien gjør alt det vanlige solbriller gjør – og mye mer.

Tenk deg at du vandrer gjennom byen, løper langs en ny sti eller går i parken. Dette er øyeblikk der du ofte vil ha musikk, samtidig som du ønsker å være tilstede i omgivelsene. Kanskje for å hjelpe en turist som har gått seg bort eller snakke med en venn du møter på mens du er ute. Har du på hodetelefoner, gir du inntrykk av at du vil være i fred.

Det er der Bose Frames, én av de mest nyskapende enhetene vi noensinne har utviklet, kommer inn i bildet. Nå kan du lytte til dine egne høyttalere uten at noen legger merke til det (med mindre du sier det).

Den første generasjonen av Bose Frames var på Times liste over beste oppfinnelser i 2019. Nå er andre generasjon her – noe som utvider mulighetene for stil og funksjon (inkludert for sport). Men først, her er alt du trenger å vite om de nye favoritt-solbrillene dine.

Hvordan fungerer de?

Bose Frames kobles til smarttelefonen via Bluetooth og bruker eksklusiv Bose OpenAudio™-teknologi for å frigjøre deg fra hodetelefoner. Inne i hver brillestang er det en bitteliten, syltynn akustisk pakke med porter på utsiden og undersiden av brillestangen som er utformet for å redusere spredningen av lyder fra omgivelsene. En flat kabel går gjennom solbrillenes stålhengsler for å sende lyd og strøm til høyttalerne. Det er også et innebygd mikrofonsystem i brillestengene, noe som gjør det enkelt å ta imot samtaler håndfritt på farten. Og som gjør Frames til mye mer enn bare musikksolbriller.

Er de virkelig diskré?

De fleste sier at de føler seg som om en hemmelig agent når de har på seg Bose Frames. De kan høre på musikk eller en podcast uten at noen merker det. Takket være vinkelen på høyttalerne hører du livaktig lyd som du aldri ville forvente deg av solbriller, mens andre rundt deg hører praktisk talt ingenting, selv om de sitter eller står nær deg. Så du kan lytte til alle favorittsangene dine. I tillegg veier alle modeller mindre enn 57 gram, noe som gjør dem til et lett alternativ til over-ear- og in-ear-hodetelefoner, slik at du kan bruke dem hele dagen.

Ingenting i eller på ørene dine

Støydempende hodetelefoner er fantastiske, spesielt når du vil isolere deg fra omgivelsene, for eksempel når du flyr, er på et fullstappet pendlertog eller befinner deg i et støyende kontorlandskap.

Men med Bose Frames og den revolusjonerende OpenAudio™-teknologien holder du deg oppmerksom og klar over omgivelsene. Så hvis du ser noen du kjenner, er det enkelt å starte en samtale uten å måtte koble fra. Bare trykk på knappen på høyre brillestang på solbrillene for å sette på pause, hoppe fremover eller gå tilbake. Med den samme knappen kan du svare på eller avslutte et anrop. Og andre generasjon av Bose Frames har intuitive berørings- og bevegelsessensorkontroller.

Frames

DEN NYESTE STILEN

Bose Frames Soprano kombinerer en katteøyeformet innfatning med store brilleglass. De er utformet med et mer eksklusivt utseende, og de spiller fyldigere, dypere og lengre (opptil 5,5 timer) enn de originale Bose Frames.

DE KLASSISKE ORIGINALENE

Designet for å se klassiske og tidløse ut – dette er Frames-varianten som startet det hele. Bose Frames Rondo har unike avrundede brilleglass og spiller i opptil 3,5 timer.

BRILLEGLASSKOLLEKSJONEN

Alle modellene hos Bose Frames har utskiftbare brilleglass tilgjengelig. Bytt dem ut for å passe til antrekket eller treningsterrenget. Polariserte alternativer er tilgjengelige.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

nb