Gratis levering og gratis retur
 

DERFOR GJØR STØYMASKERENDE ØREPROPPER AT DU SOVER BEDRE

God søvn gir god helse. Støymaskerende ørepropper bidrar til begge deler.

Det kan være mye støy om natten – alt fra trafikk og bjeffende hunder til snorkende partnere og festglade naboer. Støykansellerende hodetelefoner er supert for å få ro og fred når du er våken, særlig hvis du spiller rolig musikk. Men hva når du sover? Ørepropper er selvfølgelig en billig og enkel løsning, men vanligvis fungerer de ikke godt nok fordi de faller ut, eller så fungerer de litt for bra, slik at du ikke hører vekkerklokken om morgenen. Hva om det fantes noe som ga deg i pose og sekk, slik at du fikk sove enda bedre om natten? Det er nettopp det Bose noise-masking sleepbuds™ gjør.

1. De er laget for bruk under søvn

Støykansellerende hodetelefoner kommer gjerne i to typer: Hodetelefoner du har på øret, eller ørepropper du putter i øret. Begge typene er beregnet på å brukes når du er i oppreist stilling eller lener deg bakover, men har hodet rett frem. Det er derfor de kan være ukomfortable, og av og til gjøre vondt, å ha på seg når du ligger på siden eller med ansiktet ned. Ikke ideelt for åtte timer eller mer med søvn. Og vanlige ørepropper er selvfølgelig beregnet på generell bruk. Bose noise-masking sleepbuds™ derimot er spesiallaget for å hjelpe deg med å sove bedre. De fleste sover med ett øre vendt mot puten, så det viktigste for oss var å utvikle et produkt som er behagelig å bruke når du ligger på siden. De støymaskerende øreproppene våre har en myk silikonfinne som former seg etter den øvre kanten på øret. Dette gjør at de holder seg på plass uten at du må trykke dem langt inn i øret. Vi lagde dem også langt mindre enn andre trådløse ørepropper på markedet, som ikke er beregnet spesielt på å bidra til bedre søvn.

2. De gjør det enklere å sovne

Bose noise-masking sleepbuds™ kan gjøre at støy blir borte, men de gjør det ikke ved hjelp av tradisjonell aktiv støykansellering, slik våre Bose Noise Cancelling Headphones 700 gjør det. Øreproppene våre som er laget for søvn, bruker i stedet en kombinasjon av passiv støykansellering og støymaskering. Tuppene på øreproppene sørger for passiv (eller ikke-elektronisk) støykansellering ved at de rett og slett tetter øret. Deretter overtar støymaskeringen. Eventuell støy som trenger forbi tuppene på øreproppene, motvirkes ved at det spilles av lyd direkte inn i det indre av øret, slik at støyen aldri når hjernen. Hvis hjernen ikke registrerer støyen, er det som om støyen aldri var der i utgangspunktet. Sovelydene som er lagret på Bose sleepbuds, for eksempel lyden av et knitrende bål eller et summende klimaanlegg, er spesiallaget for å virke beroligende og søvndyssende.

3. De bidrar til at du sover uavbrutt

Selv personer som sovner fort, kan sove dårlig på grunn av stadig «mikrovekking», noe som skjer når lyder forstyrrer dem. Standardinnstillingen på Bose noise-masking sleepbuds™ er å spille av lyder hele natten, og takket være en brukstid på opptil 16 timer med én enkelt lading kan disse øreproppene forhindre mikrovekking, slik at du sover bedre hele natten.

4. De vekker deg når du trenger å vekkes

Når sant skal sies, så finnes det tilfeller der du bør vekkes. Derfor kan du regulere volumet etter dine behov i Bose Sleep-appen, slik at du ikke stenger ute lyder som faktisk er nødvendig at du hører, for eksempel brannalarmen eller et barn som gråter (forutsatt at det er ditt barn og ikke noen andres). Hva om du trenger å vekkes, men ikke de rundt deg? Du kan stille inn en alarm i Bose Sleep-appen. Når den ringer, spilles den bare av i Bose noise-masking sleepbuds™, slik at bare du hører den.

BOSE NOISE-MASKING SLEEPBUDS™

Få sove.

Fortsett å sove.

Unikt design for søvn. De strømmer ikke musikk og bruker ikke akustisk støyreduksjon. I stedet bruker disse små, trådløse øreproppene forhåndsinnlastede beroligende lyder for å dekke over uønskede lyder.