TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

MØT DE NYE HODETELEFONENE OG ØREPROPPENE FRA BOSE

Mer enn en produktoppdatering – et avgjørende øyeblikk i utviklingen av hodetelefoner

Vanlige hodetelefoner har alltid handlet om å skape en bedre lytteopplevelse. Men denne funksjonen kommer til en pris: De isolerer deg fra alt som foregår rundt deg. Frem til nå.

TILGJENGELIG NÅ

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Hvis du synes den nye og dristige designen er forfriskende, må du vente til du hører hva disse kan gjøre. I tillegg til den førsteklasses lyden som Bose er kjent for, er disse hodetelefonene fullpakket med utviklet støydempingsfunksjonalitet, et mikrofonsystem med uovertruffen kvalitet og intuitive berøringskontroller. Som et resultat av dette kan du høre og bli hørt som aldri før.

LANSERES I SEPTEMBER 2020

Bose Sport Earbuds

I tillegg til lydytelsen, komforten og stabiliteten som SoundSport Free-øreproppene våre er kjent for, har denne mindre og slankere versjonen nye funksjoner, så som intuitive berøringskontroller. Kort sagt, alt du trenger for å komme deg gjennom dagen.

LANSERES I SEPTEMBER 2020

Bose QuietComfort®-ørepropper

Du ser på et par virkelig trådløse in-ear-hodetelefoner med helt utrolig støydemping. Denne kategoridefinerende øreproppen er faktisk utformet for å gi støydemping som kan sammenlignes med de kraftigste hodetelefonene våre. Og i likhet med alle de andre nye hodetelefonene våre er disse fullpakket med hypermobile funksjoner, som intuitive berøringskontroller, og et bærbart ladeetui som lader opp øreproppene når de ikke er i bruk.

Kvinne som bruker svarte Bose Noise Cancelling Headphones 700

Lev livet med hodet hevet og telefonen i lommen

Siden vi forventer at smarttelefonene våre skal gjøre så mange ting for oss, ser vi på dem hele tiden. Når det skjer, går vi med hodene våre ned – og vi distanserer oss fra omgivelsene våre. Frem til nå.

Med den nye serien med hodetelefoner kan du forbli sømløst tilkoblet telefonen uten at du trenger å se eller trykke på den. Du kan styre musikk, apper og varsler med lyden av stemmen din – selv når du er i bråkete eller vindfulle miljøer. Med de nye hodetelefonene med støydemping kan du kontrollere nøyaktig hvor mye omgivelseslyd du vil ha i ørene.

Gjenskapt på alle måter

Den nye serien med hodetelefoner er i stand til mye mer enn å gi lyd til musikk, videoer og samtaler. Den har evnen til å hjelpe oss med å kommunisere, holde oss informert, fokusere bedre, bli underholdt og mye mer.

Les videre for å utforske noen av produkthøydepunktene med Bose Noise Cancelling Headphones 700. De virkelig trådløse in-ear-hodetelefonene som kommer snart, vil ha noen av disse funksjonene og tilby noen spennende nyskapninger.

Ikon for innebygde taleassistenter

To taleassistentalternativer er bedre enn ett

Vi har alle vår foretrukne virtuelle assistent. Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 kan du velge den som er best for deg. Trykk deg inn på Google Assistant med ett enkelt knappetrykk. Og hvis du foretrekker Siri, kan du få tilgang til telefonens innebygde taleassistent.

Mikrofonikon

Vil du ha mer klarhet for samtaler og talekommandoer? Vi skjønner.

Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 høres stemmen din krystallklar ut i telefonsamtaler fordi vårt nye system med fire mikrofoner tilpasser seg vindfulle og bråkete omgivelser. Hvor bråkete? Du kan foreta en forretningssamtale på en travel restaurant, og stemmen din blir så godt isolert fra kaoset i bakgrunnen slik at personen du snakker med, tror at du sitter på kontoret.

Stemmen din høres også tydelig ut for taleassistenten, slik at kommandoene dine fanges opp med enestående nøyaktighet. Hvis du skal diktere en tekstmelding fra et overfylt tog, vil ikke mikrofonen bli forvirret av andre samtaler – selv om de foregår rett ved siden av deg.

Ikon for kontrollerbar støyreduksjon

Støydemping som bare vi kan gjøre. Gjort bedre.

Da vi designet Bose Noise Cancelling Headphones 700, gjorde vi mer enn å forbedre den støyreduserende ytelsen – vi utviklet måten du bruker den på.

Hvis du for eksempel prøver å konsentrere deg på en travel kafé, kan du maksimere støydempingen for å eliminere forstyrrelsene. De gangene du føler deg mer komfortabel med å høre verden rundt deg, som når du går ned en travel bygate, kan du redusere støydempingen slik at du kan høre alt som foregår rundt deg. Faktisk er du i stand til å høre verden rundt deg så godt at du ikke skulle tro du har på deg hodetelefoner.

Og for alle de gangene du foretrekker noe midt imellom disse to ytterpunktene, finnes det ni andre nivåer å velge mellom.

Hodetelefoner som er nyttige hele dagen

Hvis du er som folk flest, tenker du kanskje at hodetelefoner bare kan brukes på bestemte tidspunkt i løpet av dagen. Kanskje det er når du trener. Sitter på toget. Jobber ved skrivebordet ditt. Eller leser på en kafé. Men med disse nye hodetelefonene håper vi at du forstår at, akkurat som brillene, er hodetelefonene et uunnværlig tilbehør som du kan bruke hele dagen på en behagelig måte.

Mann som bruker svarte Bose Noise Cancelling Headphones 700