BESTILL INNEN 20. DESEMBER KL. 12.00 FOR LEVERING FØR JUL. KUN PRODUKTER VI HAR PÅ LAGER
Ikoniske hodetelefoner, ørepropper og solbriller

Si hei til de nye hodetelefonene og øreproppene våre og det siste innen lyd

De siste utgivelsene våre inneholder nye, trådløse og støyreduserende ørepropper, Bluetooth® sport earbuds, og utvidede Bose Frames-serie med nye Bose Open Ear Audio™-solbriller. I tillegg får du et glimt av hva som kan bli det neste i Bose-lyd.

Hva som trengs for innovasjon

For 20 år siden lanserte Bose de første QuietComfort® støyreduserende hodetelefonene for forbrukere, etter årevis med utvikling og forskning. Siden den gang har vi fortsatt en tradisjon for forskning, utvikling og nyskapning med hver nye utgivelse av hodetelefoner, neste generasjon av støydempingsteknologi og utvidelse til nye områder med lyd – som trådløse ørepropper som ikke engang må inn i ørene dine. Vi har holdt oss tro mot Dr. Bose's lidenskap og visjon: fremgangen gjennom forskning og innsikt har vært utrolig viktig for oss. Denne forpliktelsen vi har holdt oss til er det som skiller oss ut, men det holder oss også til en høyere standard, til tross for den ekstra tiden eller de ekstra kreftene det kan ta.

Den etterlengtede utgivelsen av våre første helt trådløse in-ear støyreduserende ørepropper er bevis på de ekstreme skrittene ingeniørene, designerne, og produktlederne våre er villige til å ta. Vi prøver å forutsi kundenes behov, ønsker og bekymringer, samtidig som vi oppfyller våre egne høye standarder som hjelper med å forbedre oss.

For å introdusere de nyeste innovasjonene våre, deler vi også noen upubliserte detaljer og historier fra Bose.

HVA ER NYTT

Bose QuietComfort®-ørepropper

Forventningen og ventetiden til utgivelsen av våre helt trådløse in-ear støyreduserende ørepropper er endelig over. Og mens ventetiden kan ha vært lengre enn forventet, er resultatet akkurat det kunder og anmeldere har spekulert og håpet på. Teamet vårt av ingeniører og designere legger lista høyt: Bose over-ear Noise Cancelling Headphones 700 har all kraften til en ekte trådløs ørepropp. Men vi ønsket ikke bare å oppfylle forventningene, vi hadde lyst til å overraske, glede og gi brukerne en fantastisk sanseopplevelse.

«Det er mange faktorer som går inn i det å bygge et nytt produkt. Man tar tusenvis av detaljerte beslutninger daglig, for at sluttresultatet alltid ender med å ha gjort det beste for kunden.» 

– Produktleder, Denise Celuch

Kraft og ytelse i de minste detaljene

Støyreduksjon krever mye prosessorkraft, som driver batteristørrelse og total ytelse. Bose QuietComfort®-ørepropper bruker en ny, elektronisk brikke med dobbel kjerne, for støyreduksjon. Den er omtrent halvparten av størrelsen til forrige generasjons brikke og bruker halvparten av kraften som den brukte, men med fire ganger så stor beregningskraft. Dette tillot oss å tøye grensene for hva våre støyreduserende ørepropper kunne levere. Som for eksempel å oppdage og justere støyreduksjonsnivået når proppen er ustabil, som kan skje når du putter den i øret ditt. Detaljer som kunder kanskje aldri vet om eller ser. Den type detalj som sier mye om oppmerksomhetsnivået og tankene som går i hver eneste del og stykke. Og de meget høye standardene vi holder oss til.

Vi tok alt det beste med det ledende produktet vårt, Noise Cancelling Headphones 700, der vi trakk inn det kunder har likt, i tillegg til bekymringene deres, og pakket det inn i en kompakt, helt trådløs ørepropp. Fra den kategoridefinerende støyreduksjonen med 11 nivåer, inkludert full gjennomsnittlighet eller omgivelsesmodus, til fantastisk taleregistrering i samtaler, berøringskontroll på øretelefonen, og et enkelt, elegant design.

QuietComfort Acoustic Noise Cancelling headphones, var den første støyreduserende hodetelefonen

FORTSETTER Å DEFINERE KATEGORIER

Utgivelsen av Bose QuietComfort®-ørepropper er et avgjørende øyeblikk i den støyreduserende historien vår. Det er 20 år siden vi lanserte vårt første par med QuietComfort® Headphones. De nye QC Earbuds har proprietære maskinvare- og programvarefordeler som gjør dem til de mest effektive støyreduserende in-ear-hodetelefonene noensinne. Dette viser oss hvor langt vi har kommet, og øker lidenskapen vår til å se hvor mye lenger vi kan gå.

Bose Sport Earbuds

Vi tok alt det som var bra, og løste det som ikke var like bra, utifra det kundene hadde å si om SoundSport Free wireless headphones. Så jobbet vi med å lage en trådløs in-ear-hodetelefon som føltes bra ut, så bra ut og hørtes fantastisk ut. Vi opprettholdt den «fulle» og «rike» lyden og komforten som brukerne elsket – og gjorde det enda bedre med de nye StayHear ™ Max-øretuppene som gir en usedvanlig stabil, sikker passform og en forsiktig forsegling, for å sikre lydytelse av høy kvalitet.

Balansering av funksjon, ytelse og design

En av de største hindringene som ingeniører og designere møtte, var å redusere øreproppens samlede størrelse og skape en slankere profil. Resultatet er nye helt trådløse sportsørepropper som er 40 % mindre enn de originale SoundSport Free-hodetelefonene, der alt kommer i en elegant oval form som sitter nærmere øret uten å ofre lydytelsen.

«Vi er veldig harde mot oss selv og holder oss til en veldig høy standard...det finnes industristandardtester, men så er det våre [Bose]-tester.» 

– Produktleder, Denise Celuch

Men det er i de udelte detaljene Bose virkelig skiller seg ut. Vi visste at sportsøretelefoner betydde at vi måtte ta «svette mennesker» med i betraktningen. Og fordi svette inneholder salt som korroderer innsiden av knoppene, husket vi brukervennligheten samt beskyttelse av nøkkelkomponenter. Foreløpig er det ingen industristandarder for testing av svette. Så ingeniørene på Bose opprettet sine egne strenge svettetester. De utviklet en «svett fingertest» som simulerer virkelige scenarier og samhandlinger der svette kan forstyrre ytelsen, for eksempel ved dobbeltrykking og bruk av berøringskontroller på proppen når sifrene er glatte av svette. De testet også hva som skjer når hår i forskjellige lengder drypper svette på proppene. Selv om testene er langt fra glamorøse, viser de engasjementet vårt for å forbedre bransjestandarden.

SPORTHODETELEFON SOM HOLDER SEG PÅ PLASS FRA STARTEN AV

De første Bose in-ear-hodetelefonene i 2006 var starten på det som ville utvikle seg til å bli serien vår med sportshodetelefoner. SoundSport wireless headphones var aktive brukerfavoritter i over et tiår før de ble tatt ut av drift med utgivelsen av SoundSportwireless headphones i 2016. Ikke en gang et år senere kom Bose SoundSport Free, vår aller første helt trådløse hodetelefon. Samtidig som teknologien for hodetelefoner fortsatte å utvikle seg, sørget vi alltid for at den sikre, komfortable passformen som hadde samlet så mange lojale brukere fra starten av, var til stede – og bare ble bedre med hver nye utgivelse.

SIE2 sport headphones

Bose Frames med OpenAudio™-teknologi

FRAMES SOPRANO 

FRAMES TENOR 

FRAMES TEMPO

Vi kan alltid si noe om modenhet. Med det følger erfaring, visdom og tilliten til å presse oss selv enda lenger. Alt dette gjenspeiles i 2. generasjon av Bose Frames. Og la oss si at alderen ser bra ut på de nyeste lydsolbrillene våre. Tre karakteristiske Bose Frames blir med i produktoppstillingen av den moteriktige Open Ear Audio: Bose Frames Tempo, høytytende sportssolbriller laget for høytytende idrettsutøvere; Bose Frames Soprano, en frisk retro-glam med det tidløse kattøyet; og Bose Frames Tenor, en moderne, raffinert stil med varig, klassisk utseende.

Med denne siste utgivelsen av Open Ear Audio-solbriller er det en dybde av erfaring som kan sees i utviklingen, detaljene og den delikate balansen mellom teknologi og håndverkernes utførelse. Teamet måtte mestre form, funksjon og ansiktsdesignelementer uten å ofre den forbløffende, naturtro lydkvaliteten. Noe som betydde at teamet måtte tilpasse, gjenta og utforske nye materialer som så og utførte så godt som, eller bedre enn det blanke acetatet, som ble brukt av de fleste rammer og som ville formet seg til ansiktsformen din over tid. Ikke ideelt når du prøver å holde forminskede lydkomponenter stabile og sikkert på plass. Eller hvordan du utvider utvalget og samlingen til Bose Frames ved å utnytte klassiske silhuetter, men med et tydelig Bose-element og friskt utseende som ikke endrer, men forbedrer, det generelle designet og estetikken.

En samling av Bose Frames
SoundWear Companion speaker

ET DEFINERENDE ØYEBLIKK FOR LYD. DET NYESTE INNEN LYD.

Inspirasjonen kan komme fra de merkeligste stedene, som for eksempel Project Sippy Cup. Dette passende kodenavnet utløste ideen om en åpen, høy lydenhet som ikke «sølte», slik som selve flasken. Og ble kjent som Bose OpenAudio ™-teknologi, først introdusert i Bose SoundWear og perfeksjonert i våre Bose Frames-solbriller.

HVA SOM SKJER NÅ

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Selv om Noise Cancelling Headphones 700 ikke er en ny utgivelse, ser vi ikke ut til å kunne slutte med å innovere og tenke på hva det nye og neste blir. Våre mest populære over-ear-hodetelefoner sies å være de «mest populære ANC-boksene på markedet», og kommer nå i en arbeidsklar pro-modell. Hils på Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC som følger med vår Bose USB Link Bluetooth-modul for praktiske, forhåndsparede trådløse tilkoblinger, for konferansesamtaler og samarbeid. Så du kan enkelt gå i arbeidsmodus når som helst og hvor som helst. Sammen er hodetelefonene og modulen Microsoft Teams-sertifiserte, samt kompatibel med Google Meet og Zoom.

For de som ikke kan få nok av det elegante designet til våre populære ANC Headphones 700, er de nå tilgjengelig i Triple Midnight. Et fantastisk alternativ til de tradisjonelle fargene sort eller sølv, som ser og høres fantastisk ut. 

En forbedret hverdag

Vi er også overrasket over hvordan folk innlemmer Bluetooth-støyreduserende hodetelefoner i livet sitt. Fra å ringe mens du er ute og reiser, til egenomsorg og alenetid, til å få mest mulig ut av det å jobbe hjemmefra. Folk bruker trådløse støyreduserende hodetelefoner for mer enn bare å jobbe eller lytte til musikk. De finner nye måter å justere fokuset når det er nødvendig, eller justere omgivelseslydene i verden rundt seg. Vi gleder oss til å høre hva du kommer på med neste gang.

HVA ER DET NESTE

Lyd for livet

Det er en evolusjon i lyd på gang. Enten det er å bruke lyd på nye måter og nye områder i hverdagen, eller berolige et rastløst sinn, finne et sted å slappe av eller bidra til å sikre en god natts søvn, kommer vi med oppfinnsomhet til forkanten. Vi utforsker nye områder rundt helse og lyd og videreutvikler OpenAudio™-teknologien til neste nivå. Spennende ting venter, så kom tilbake for oppdateringer på det som er nytt nå, og det neste som kommer i lydens verden.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne
En tid for stillhet, en tid for lyd.
Tips til kjøp: Støyreduserende hodetelefoner
Jobb hjemmefra som en sjef