TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

ERICK GARCIA

VÅR INNOVASJON.
HANS UNDERHOLDNING.

Erick og kona hans elsker livet, med alt fra reiser til hjemmefester. Og de vil ikke sløse et eneste sekund. De var klar over at livet kom til å forandre seg da de startet en familie. Men de endret ikke tilnærmingen til livet bare på grunn av det. Dermed ville de gjøre hjemmet sitt til et sted der alle kunne tilbringe tid.

VISJONEN

«Jeg ville lage et system der jeg kunne spille samme musikk, eller forskjellig musikk, i hele huset», sier Erick. 

Erick er kvalitetssjef for firmaet sitt, og han gjenkjenner kvalitet når han ser det. «Jeg prøvde alle merkene. Jeg prøvde alt. Og jeg leverte tilbake systemet, fordi det var ikke av den kvaliteten jeg forventet. Jeg vil ha samme musikk til samme rytme uten ventetid. Jeg vil at alt skal være perfekt. Og det eneste produktet på markedet som kunne gi meg dette, var Bose.»

SMART HJEM. SMARTE HØYTTALERE.

Erick ville ha et system som kunne spille musikk i alle rom. Han ville også at systemet skulle samarbeide med programvaren for automasjon av hjemmet.

«Akkurat nå har jeg flere apper som jeg kan koble til systemene», sier Erick. «Huset mitt vet akkurat hvor jeg befinner meg. Jeg har allerede konfigurert inn musikken jeg vil lytte til, så systemet slår seg på og belysningen endres så snart jeg kommer hjem. Det er perfekt.»

Til deg. Og måten du lytter til musikk på.

Høyttalerne våre utformes kanskje i et laboratorium. Men vi vet at det ikke er der de kommer til å ende opp. De ender opp hos deg. Vi har det moro når vi nerder rundt i R&D-rommet vårt, men vi gjør det bare sånn at du kan ha det gøy når du lytter til musikk i stua. Og på kjøkkenet. Og i alle de andre rommene dine også.

FÅR HJEMMEKVELDEN TIL Å FØLES SOM EN KVELD PÅ BYEN

«Nå kommer alle vennene våre på besøk.»