TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

SHAESTA WAIZ

VÅRT FOKUS.
HENNES FRIHET.

Familien til Shaesta Waiz flyttet til USA da hun var liten. Shaesta vokste opp i en tradisjonell afghansk-amerikansk familie og trodde at fremtiden kom til å bringe henne giftemål i ung alder og en stor familie. Men flygingen endret alt dette for henne.

«Det var noe jeg hadde en sterk lidenskap for», sier hun. «Når jeg er der oppe, forstår jeg hvorfor folk føler en mening med livet.»

Jakten på lidenskapen er imidlertid ikke uten utfordringer. Etter hvert som hun gjorde fremgang som pilot, merket hun at hodesettene ble mindre komfortable i takt med lengden på flyvningene. Og så fikk hun låne et Bose-hodesett av en venn.

BLI FORELSKET OM IGJEN

«Jeg visste at jeg ville ha A20 til den verdensomspennende flyvningen min.»

EN LITEN DETALJ.

STOR FORSKJELL.

Folk elsket de gamle Aviation Headset-hodesettene våre. Men vi skjønte at de kunne forbedres. Så det er det vi har gjort med A20. En av de største endringene er et resultat av det noen mente var den minste detaljen.

Gaffelfjæringen på Aviation Headset X var konstruert slik at øreputene berørte hverandre når hodesettet ikke var i bruk. Noe som førte til at de mistet formen etter en stund. Vi endret dette da vi konstruerte A20.

Vi har kombinert en ny fjæringsdesign og en unik sentrert torsjonsfjær for å forhindre at øreputene berører hverandre når hodesettet ikke er bruk. Hodesettet er fremdeles tettsittende og komfortabelt når det er i bruk.

Det handler om flyvningen. Ikke hodesettet.

«Du vet du har bygget det perfekte hodesettet når du ikke føler at du har det på.»

– Matt Greenway, ingeniør hos Bose

VI GJØR DET FOR HENNE.

HUN GJØR DET FOR DEM.

Vi støtter Dreams Soar og Shaestas oppdrag om å fly verden rundt på egenhånd. Når hun fullfører turen, kommer hun til å være den yngste kvinnelige piloten som har gjennomført denne flyvningen. Men det er ikke det eneste som gjør reisen hennes unik. Det er også det hun gjør underveis. Shaestas forkjærlighet for å fly ga henne muligheten til å følge drømmene sine. Hun har lyst til å gi andre unge kvinner som seg selv, muligheten til å gjøre det samme.

«En del av reisen er å fremheve kvinner som jobber innen vitenskapelig forskning, teknologi, ingeniørfag og matematikk, og vise jenter at det finnes kvinner i disse fagfeltene også, og at de gjør gode fremskritt og at det er spennende fagfelt å være del av», sier Shaesta.

«Den største frihetsfølelsen jeg kan tenke meg, er å fly et fly til et reisemål du selv har valgt.»