TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

TYLER SKLUZACEK

VÅR BESETTELSE.
HANS FRISTED.

En doktorgradstudent som vil utrette mer med informatikkgraden enn å tjene penger. Han vil hjelpe andre. Andre som faren hans, som slet med nattskrekk etter å ha vært på militæroppdrag i Irak. Tyler deltok nylig i et hackathon der utfordringen var å skape en mobil løsning for PTSD (posttraumatisk stresslidelse). Det å finne opp og kode en ny app på 36 timer er vanskelig nok. Men på et hackathon kan det være enda vanskeligere. Det er nemlig en konkurranse der flere titalls andre lag snakker og konkurrerer på samme sted, i dette tilfellet i en gigantisk gymsal i Washington D.C.

«Det er mange lag med på et hackathon, og det er mye snakking, noe som kan være distraherende», sier Tyler. «Du må finne sonen din og arbeide på koden.»  

SPISE. SOVE. KODE. GJENTA.

«Det er en uskreven regel i informatikkverdenen som sier at alle informatikere trenger støyreduserende hodetelefoner.»

Øreputene er laget av kunstskinn og er myke og svært komfortable. De har også en silikonkant for passiv støyreduksjon.

KOMFORTEN LIGGER I DETALJENE

Luksus handler ikke bare om utseendet. Det handler om å føle seg bra. Derfor er vi svært nøye med hver minste detalj. Vi mener at ingen detaljer er for små til å kunne utgjøre en stor forskjell når personer som Tyler må konsentrere seg. Hardt. I time etter time.

En nøyaktig plassering av mikrofoner på innsiden og utsiden av øreklokkene måler, sammenligner og reagerer kontinuerlig på støyen. Et likt og motsatt signal sendes deretter til driverne i øreklokkene for å utligne støyen. Vi håper resultatet føles som et varmt teppe av stillhet.

Hodetelefonene er innpakket i Alcantara®. Det er et mykt materiale som brukes av anerkjente internasjonale selskaper i for eksempel lystbåter og luksusbiler. Hodebåndet vårt gir god komfort for lytting hele dagen.

Vi jobber på overtid slik at han kan komme seg gjennom sin egen.

«Jeg spurte henne hvor lenge hun hadde tenkt til å være der den kvelden. Og hun svarte 'så lenge som du har tenkt til å være her'.»

– Mari Muthuswamy, ingeniør hos Bose

EN HEL NATT

«Vi fullførte hackathon-konkurransen. Vi vant hele greia, og faren min sover bedre nå.»

 

«Jeg vil forske. Jeg vil gjøre ting bedre.»