Gratis levering og gratis retur
 

HVORFOR SOVELYDER KAN VÆRE HEMMELIGHETEN FOR EN BEDRE NATTS SØVN

Søvn. Endelig. Med sovelyder.

Tenk. Tenk lenge på når du sist hadde en god natts søvn. Var det før du begynte å dele seng med en notorisk snorker? Var det før den bråkete og festglade naboen flyttet inn ved siden av deg? La oss innse det. Det finnes ingenting som er mer frustrerende enn å ligge i en komfortabel seng uten å få sovnet.

På verdensbasis er søvnmangel et stort problem. Rekk opp hånden hvis du er enig – ta det med ro, du er ikke alene.

60 %

av voksne over hele verden har problemer med å sovne eller våkne.

79 %

av voksne får mindre enn sju timers søvn, 30 % får mindre enn seks timers søvn.

25 %

av par i USA sover i forskjellige rom, som oftest på grunn av at en partner snorker.

Trøtt kvinne som sitter på sengekanten etter å ha våknet

Viktigheten av søvn

Mennesker trenger godt med hvile for å føle seg bra, opprettholde en god helse og leve produktive liv. Jeffrey Ellenbogen, lege og sjef for Sound Sleep Project, sier følgende:

«[Søvnmangel] har blitt knyttet til hjerte-kar-sykdommer, mentale helseproblemer og diabetes … og kan påvirke mennesker funksjonalitet på dagtid, noe som kan føre til redusert arbeidsevne og konsentrasjonsvansker som kan føre til blant annet bilulykker.»

Hvis du ikke får nok søvn hver natt, kan det føre til at du setter deg selv og andre i fare. Så søvn – god søvn – er noe som legen anbefaler.

Godt uthvilt mann som spiser frokost på kjøkkenet

Du slumrer, du vinner

Hva skjer når du faktisk får en god natts søvn … hver natt?

Flere studier viser at det å få riktig mengde søvn hver natt, er godt for hjernen og helsen, humøret og livskvaliteten din. Søvn kan faktisk være en av de viktigste faktorene som bidrar til å forlenge menneskers liv og er muligens enda viktigere enn mat.

Hva skjer hvis du får riktig mengde hvile?

Du blir mer opplagt og mer fokusert i arbeidslivet slik at du kan jobbe mot den forfremmelsen som du har ønsket deg. Du føler deg mer energisk og i bedre stand til å prøve nye ting, som endelig å be ut den søte mannen fra kaffebaren. Og du våkner uthvilt samtidig som du både ser og føler deg bedre, slik at du er klar for å starte dagen som ligger foran deg. Hver dag.

Du lytter alltid

Men lurer du noen gang på hvorfor du ikke får sovet? Det er faktisk ikke støyen som holder deg våken – det er hvordan støyen endrer seg. Hjernen fortsetter å jobbe med ulikhetene i volum og tone, selv om du sover, og uregelmessige lyder kan føre til endringer i hjerterytme og blodtrykk og gi en urolig følelse i underbevisstheten. Mens konstante og like lyder, som hvit støy, kan bidra til å distrahere hjernen og maskere uønsket støy. Dette er grunnen til at løsningen for en bedre natts søvn ikke nødvendigvis er å fjerne støyen, men heller å erstatte den med bedre støy.

Hva er bedre støy?

Studier viser at hvit støy (eller sovelyder) beroliger hjernen og hjelper deg med å sovne. Siden hjernen alltid lytter, vil sovelyder fjerne forstyrrende støy fra underbevisstheten og erstatte det med beroligende lyder som ikke krever noen form for fokus. Sovelyder er enkle, slik at hjernen ikke trenger å behandle dem – som et sprakende bål eller en sildrende bekk. De er konstante gjennom hele natten og gir et behagelig bakteppe for å maskere høye lyder, som en dør som smeller igjen, og hjelper deg med å sove uforstyrret.

Målet vårt? Din beste natts søvn. Noensinne.

Boses langsiktige mål er skape produkter som forbedrer folks liv. Søvnmangel er et problem for en stor del av befolkningen. Så vi har skapt en enkel løsning som kan hjelpe millioner av mennesker. Bose noise-masking sleepbuds™ er små, helt trådløse ørepropper som er utformet for å gi deg komfort hele natten. I stedet for å strømme musikk inneholder de sovelyder som maskerer støy, slik at du kan sove godt. Endelig.