90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Laget kvalitetsprodukter siden 1964

Siden Dr. Amar G. Bose grunnla selskapet for over 50 år siden, har vårt ønske om å lage kvalitetsprodukter inspirert tusenvis av ansatte til å drømme, eksperimentere og finne opp.

Enten det er snakk om testlaboratorier eller salgsdisker, så er vi ute etter neste generasjon ansatte som kan hjelpe oss med å forbedre livene til folk gjennom å gi dem utrolige opplevelser.

Uansett hvilken rolle du får hos oss, gir vi deg friheten, ressursene og mulighetene som trengs for å gjøre ideene dine om til virkelighet og gjøre gode ting enda bedre.

"Min visjon er at vi alle får muligheten til å jobbe i et miljø som gjør det mulig for hver enkelt å nå sitt fulle potensial."
Dr. Amar G. Bose
Grunnlegger av Bose

MULIGHETER

Salg og markedsføring

Møt kunder som vi ønsker å gi så gode opplevelser som mulig.

Teknikk

Slipp løs din lidenskap for oppfinnelser i produksjonsanlegg som streber etter å lage bedre produkter.

Bedrift

Samarbeid med andre medarbeidere på tvers av mange funksjoner for å bygge et bedre Bose fra innsiden og ut.

Programvareutvikling

Hjelp oss med å utvikle måten kundene våre samhandler med produktene våre på.

Informasjonsteknologi

Opprett og vedlikehold infrastrukturen som støtter effektivitet og kontinuerlig innovasjon i hele selskapet.

Nyutdannede og studenter

Få en god start på karrieren med en praksisplass eller et samarbeids- eller rotasjonsprogram.

LIVET I BOSE

Bli bedre

Vi forsker og tester fordi vi ønsker å lære, og ikke bare fordi vi ønsker å skape fantastiske produkter. Vi mener også at de ansatte alltid bør ha muligheten til å utvikle seg. Og siden vi verdsetter den enkelte personens interesser, kan utvikling skje i enhver retning som interesserer eller inspirerer deg.

Være sammen

Medarbeiderne våre gjør Bose til et unikt selskap I hele selskapet oppfordrer vi til åpen kommunikasjon og aktivt engasjement blant de ansatte gjennom grupper som Bose Young Professionals og Women at Bose, mens deltakelse i musikalske grupper og samfunnsgrupper fører oss sammen for en felles sak.

Tro på det gode

Det er viktig for oss å være et godt selskap og en god nabo på steder der vi bor og arbeider. Og veldedighetsaktivitetene våre er ikke kun begrenset til bedriftssamarbeid. Vi støtter lokale givere, frivillig arbeid, bidrag og et omfattende militærprogram.

"Hver gang jeg har kommet til et punkt i karrieren min der jeg ikke lenger føler at jeg blir utfordret, har Bose alltid gitt meg muligheten til å prøve noe nytt."

Katherine Jenkins
Strategisjef for Global Sales

Fordeler

Det å skape gode kundeopplevelser er den viktigste delen av arbeidet vårt, men vi ville ikke klart det uten å sørge for at også våre ansatte får gode opplevelser. I tillegg til konkurransedyktige lønninger tilbyr vi også fleksible arbeidsordninger, produktrabatter og mange alternativer innen helse og pensjonssparing. Ansatte i selskapet har også tilgang til et mangfold av programmer som er utformet for å fremme gode relasjoner på og utenfor arbeidsplassen, som interessegrupper, samfunnstjenester og bærekraftprosjekter.

Din personlige vekst er like viktig som din profesjonelle utvikling, så vi oppfordrer deg til å delta i de mange initiativene, opplæringsressursene og spesielle arrangementene som vi tilbyr gjennom hele året, med blant annet livemusikk, filmvisninger, kjendisbesøk med mer.

BEDRE LIV MED BOSE

Person som har på seg QuietComfort 35 wireless headphones

Forbrukerprodukter fra Bose

Hvis noe vi utvikler i laboratoriet vårt ikke er bedre enn den forrige versjonen, når ikke dette butikkene våre. Det tok oss nesten 20 år å utvikle den banebrytende støyreduserende teknologien, og siden folk ser ut til å like den, mener vi at all den tiden var verdt det.

Fordi vi lar aldri en god fiasko gå til spille. Alle produktene vi utvikler, er et resultat av en rekke vanskelige utfordringer og helomvendinger som til syvende og sist leder frem til gode kundeopplevelser.

Lidenskapen vår for å forbedre ting gjelder ikke bare produktene våre. Hver dag jobber vi for å kommunisere mer effektivt, for å samarbeide bedre og for å utvikle mer effektive prosesser. Vi kan kun lage de beste produktene for kundene våre ved å ha den beste arbeidsplassen.

HVOR VI ARBEIDER

Som et globalt selskap opererer Bose i tre store geografiske områder: Amerika, Asia-Stillehavsregionen og Europa. Så det er ingen overraskelse at du kan finne en karrieremulighet hos Bose uansett hvor du er, fra USA til Europa og Midtøsten til India, Kina, Japan, Taiwan, Singapore og Australia.

Selv om hovedkontoret i Framingham i Massachusetts er hjem til mange av funksjonene og virksomheten våre, har vi anlegg for produktutvikling, produksjon, salg, bilindustri og distribusjon over hele verden. Hvis det er et sted du har hatt et ønske om å bo, og du har et talent som du ønsker at andre skal dra nytte av, har vi trolig en god mulighet for deg.

Amerika
Canada
Mexico
USA

Asia-Stillehavsregionen
Australia
Kina
India
Japan
New Zealand
Singapore
De forente arabiske emirater

Europa
Østerrike
Belgia
Danmark
Finland
France
Tyskland
Italia
Norge
Polen
Portugal
Spania
Sverige
Sveits
Nederland
Storbritannia

Bose er en arbeidsgiver som fokuserer på like muligheter for alle, og som er opptatt av inkludering og mangfold. Vi evaluerer kvalifiserte søkere uten hensyn til noen juridisk beskyttede egenskaper.

Bose kommer ikke til å diskriminere søkere som spør om, avslører eller diskuterer egne eller andre søkeres betingelser.

Bose er forpliktet til å arbeide med og tilrettelegge for personer med funksjonshemninger, inkludert søkere.