NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Sound is Power.

Vi har skapt magisk lyd siden 1964

Vårt engasjement for lydens kraft har inspirert tusenvis av ansatte til å forestille seg, eksperimentere med og finne opp nye ting gjennom årene. Vi er på utkikk etter neste generasjon av ansatte til å bli med oss på reisen. 

Dr. Amar Bose

«Min visjon er at vi alle får muligheten til å jobbe i et miljø som gjør det mulig for hver enkelt å nå sitt fulle potensial.»

Dr. Amar G. Bose

Hvorfor bli med på laget?

Ikon for vekst

Vekst

Vi tror på læring, for bedriften og de ansatte. Vi tilbyr medarbeiderne våre mange måter å vokse på, i hvilken som helst retning som inspirerer deg. 

Ikon av lag

Lagarbeid

Medarbeiderne våre har alltid vært kjernen i Bose, og vi oppfordrer til åpen kommunikasjon og aktivt engasjement for å bringe oss sammen.

Ikon for person

Samfunn

Vi satser stort på være en god bedrift og en god nabo der vi lever og arbeider. Det gjelder alt fra samarbeid med andre bedrifter til lønn for frivillig arbeid fra medarbeidere lokalt og mer. 

Ikon for fordeler

Fordeler 

Vi arbeider for å sikre en god opplevelse for alle ansatte, med konkurransedyktige lønninger og fordeler, fleksible arbeidsordninger, produktrabatter og alternativer for helse- og pensjonsbesparelser. 

«Hver gang jeg har kommet til et punkt i karrieren min der jeg ikke lenger føler at jeg blir utfordret, har Bose alltid gitt meg muligheten til å prøve noe nytt.»

Katherine Jenkins, Transformasjon og operasjoner, global markedsføring

Bose er en likestilt arbeidsgiver

Bose er en arbeidsgiver som fokuserer på like muligheter for alle, og som er opptatt av inkludering og mangfold. Vi evaluerer kvalifiserte søkere uten hensyn til noen juridisk beskyttede egenskaper.

Bose kommer ikke til å diskriminere søkere som spør om, avslører eller diskuterer egne eller andre søkeres betingelser.

Bose er forpliktet til å arbeide med og tilrettelegge for personer med funksjonshemninger, inkludert søkere.