Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

GI BOSE.
GI DEM DEN FØLELSEN.

Det er den tiden på året igjen. Nå er julen her, og vi har de perfekte gavene til alle på listen din – til og med deg selv. Gi Bose for å ta dem nærmere all musikken og underholdningen sin.

REIS KOMFORTABELT. REIS PÅ RIKTIG MÅTE.

GAVER TIL
REISENDE

Til reisende, personer som flyr ofte og pendlere. Reis komfortabelt med førsteklasses ytelse og støyreduksjon. Den mest populære Bluetooth®-høyttaleren vår er klar til å rocke så snart den ankommer.

TIL TRENING. OG KAMPDAG.

GAVER TIL
SPORTSFANS

Jada, proffe idrettsutøvere elsker sportshodetelefonene sine. Men gjør ikke alle det? Gi dem trådløse in-ear-hodetelefoner i gave, slik at de kan presse seg selv litt lenger under trening. Eller la dem få mest mulig ut av kampdagen med den beste lydplanken.

JOBB HARDT. SPILL AV MUSIKK.

GAVER TIL
STUDENTER

De jobber hardt på skolen, ikke sant? (Ikke sant?) Så gi dem bedre lyd slik at de kan fokusere på studiene, presse seg selv litt lenger under trening eller spille av musikken sin på fest.

FILMKVELDER. MIDDAGSSELSKAPER.

GAVER TIL
SELSKAPSVERTER

Alle som vil arrangere en vellykket fest vil ha de beste høyttalerne. Disse produktene leverer varene med kompromissløs ytelse og fleksibilitet til å spille av lyd i hele huset. Er dette passende gaver til mamma og pappa? Det kan du være sikker på.