Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
SELSKAPSVERTER

Finn den perfekte gaven til mamma eller pappa … eller noen andre som liker å arrangere vellykkede fester.

LEVENDE LYD, TRÅDLØS MUSIKK
Wave SoundTouch system IV

Ja, det ser kjent ut. Men dette Wave-systemet kan også strømme musikk med SoundTouch. Vil du ha god og fyldig lyd og muligheten til å strømme Internett-radio, spillelister og populære musikktjenester over et Wi-Fi®-hjemmenettverk? Ja, det holder festen i gang.

SPESIALTILBUD

Wave SoundTouch system IV

kr 7 999,00 kr 8 499,00

(69)

TRÅDLØS MUSIKK I MER ENN ETT ROM
SoundTouch 10 x 2 Wireless Starter Pack

Du kan løfte en fest til nye høyder ved å strømme musikk i to rom. Med denne SoundTouch-pakken kan du spille av den samme musikken i to rom eller forskjellig musikk i hvert rom.

DU VIL HA DEN BESTE LYDEN. DERFOR HAR VI LAGET DEN BESTE LYDPLANKEN.
SoundTouch 300 soundbar

Det er kampdag. Eller kanskje du skal ha filmkveld. Uansett er det viktig å ha den beste lyden. Derfor har vi laget den beste lydplanken. Hver eneste centimeter er proppfull av teknologi som får frem det beste i filmer, TV og sport. Og med SoundTouch er en verden full av musikk lett tilgjengelig.

DETALJENE BETYR ALT. SÅ VI HAR IKKE GÅTT PÅ AKKORD MED NOE.

Lifestyle 650 system

Dette systemet er utformet slik at det er vakkert på alle måter. Akustikk. Estetikk. Utførelse. Enkelhet. Dette er faktisk mer enn en gave – det er det beste hjemmekinosystemet med fem høyttalere vi noensinne har laget.

VÅR KRAFTIGSTE TRÅDLØSE HØYTTALER
SoundTouch 30 speaker

Dette er det beste SoundTouch-systemet med én høyttaler, og det gir deg Prodigious-lyd som fanger folks oppmerksomhet. Strøm musikktjenester, Internett-radio og musikkspillelister via et Wi-Fi-hjemmenettverk. Denne høyttaleren blir umiddelbart midtpunktet på festen med et tastetrykk.

FYLDIG LYD SOM FYLLER ROMMET, FRA ET LITE MUSIKKSYSTEM

Wave music system IV

Bare koble det til, så er du klar. Vanlige eller hjemmebrente CD-er/MP3-CD-er lastes inn foran på systemet, og en slank fjernkontroll betjener alle systemfunksjonene fra hvor som helst i rommet. De praktiske berøringstoppkontrollene for på/av/slumre er helt usynlige.

Wave system IV

kr 7 399,00

(19)