Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
SELSKAPSVERTER

Finn den perfekte gaven til mamma eller pappa … eller noen andre som liker å arrangere vellykkede fester.

DU VIL HA DEN BESTE LYDEN. DERFOR HAR VI LAGET DEN BESTE LYDPLANKEN VÅR.

SoundTouch 300 soundbar

Det er kampdag. Eller kanskje du skal ha filmkveld. Uansett er det viktig å ha den beste lyden. Derfor har vi laget den beste lydplanken. Hver eneste centimeter er proppfull av teknologi som får frem det beste i filmer, TV og sport. Og med SoundTouch er en verden full av musikk lett tilgjengelig.

LEVENDE LYD, TRÅDLØS MUSIKK

Wave SoundTouch system IV

Ja, det ser kjent ut. Men dette Wave-systemet kan også strømme musikk med SoundTouch. Vil du ha god og fyldig lyd og muligheten til å strømme Internett-radio, musikkbiblioteker og spillelister og populære musikktjenester via et Wi-Fi®-hjemmenettverk? Ja, det holder festen i gang.

SPESIALTILBUD

Wave SoundTouch system IV

kr 7 649,00 kr 8 499,00

(72)

TA LYD I EN NY RETNING. I ALLE RETNINGER.

SoundLink Revolve+ Bluetooth® speaker

Opplev en 360-graders høyttaler som er utviklet for å spre imponerende, dyp lyd i alle retninger. Plasser den midt i rommet slik at alle får den samme opplevelsen. Eller plasser den nær en vegg for å reflektere lyd rundt i rommet og fordype deg i musikk. Med et fleksibelt håndtak passer den hvor som helst der du vil feste.

DETALJENE BETYR ALT. SÅ VI HAR IKKE GÅTT PÅ AKKORD MED NOE.

Lifestyle 650 system

Systemet var utformet for å være vakkert på alle måter. Akustikk. Estetikk. Utførelse. Enkelhet. Dette er faktisk mer enn en gave – det er det beste hjemmekinosystemet med fem høyttalere vi noensinne har laget.