Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
SPORTSINTERESSERTE

De liker de store kampene. Og de trener som om de snart skal spille en slik kamp. Dette er gaver de kommer til å like.

FÅR OPP PULSEN. MÅLER PULSEN.

SoundSport Pulse wireless headphones

De avanserte trådløse sportshodetelefonene våre tar treningen opp på et nytt nivå. SoundSport Pulse headphones er utviklet med en innebygd pulsmåler, slik at det skal være enkelt for deg å spore ytelsen uten å gå glipp av et øyeblikks musikk.

KRAFTIG LYD SOM HOLDER DEG GÅENDE

SoundSport wireless headphones

Press deg selv litt lenger med kraftig lyd – og ingen ledninger som hindrer deg. Disse trådløse in-ear-hodetelefonene sitter trygt og komfortabelt i øret når du trener. De er svette- og værbestandige og har en batterilevetid som holder tritt med deg.

SPESIALTILBUD

MUSIKKEN DERES ER KLAR TIL BRUK

SoundLink Revolve Bluetooth® speaker

Denne høyttaleren er laget for ekte 360-graders lyd og er flott for en kjapp treningsøkt. Eller ta den med ut for litt lek og moro i hagen. Med konsekvent, jevn lyddekning og en robust, vannbestandig utforming kan alle nyte musikken uansett hvor de sitter eller står.

DU VIL HA DEN BESTE LYDEN. DERFOR HAR VI LAGET DEN BESTE LYDPLANKEN VÅR.

SoundTouch 300 soundbar

Det er kampdag. Eller kanskje du skal ha filmkveld. Uansett er det viktig å ha den beste lyden. Derfor har vi laget den beste lydplanken. Hver eneste centimeter er proppfull av teknologi som får frem det beste i filmer, TV og sport. Og med SoundTouch er en verden full av musikk lett tilgjengelig.