Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
STUDENTER

De er hjemme på juleferie, og har fullført nok et semester. Send dem tilbake til skolen godt forberedt, slik at de kan avslutte året med bravur.

ENESTÅENDE LYD TIL Å VÆRE SÅ LITEN

SoundLink Micro Bluetooth®-høyttaler

Den er kanskje liten, men den er kraftig. Gi dem en høyttaler som er perfekt for studenthjemmet eller et helgeeventyr. Den er svært robust og vanntett og har en pålitelig, slitesterk silikonrem.

LETT PÅ ØRENE. INGEN LEDNINGER SOM KOMMER I VEIEN.

Bose on-ear wireless headphones

Disse er et godt valg når du skal slappe av med musikk og holde kontakten med pålitelig Bluetooth-tilkobling for anrop. Få klar, kraftig lyd, intuitive kontroller og en enestående lett og luksuriøs passform som du ikke finner maken til i vanlige trådløse hodetelefoner.

KRAFTIG LYD UANSETT HVOR DU ER

SoundLink Color Bluetooth® speaker II

Uansett om det regner eller om solen skinner, vil du høre på musikk. Og det kan du med denne vannbestandige trådløse høyttaleren. Den er tilgjengelig i fire tøffe farger, og den er klar til å dra ut på reise. Så du kan dele musikken, og stilen din, hvor som helst. Dette er et populært valg som gave til studenter.

KRAFTIG LYD SOM HOLDER DEG GÅENDE

SoundSport wireless headphones

De leser bøker … og de trener. Så la yndlingsstudenten din presse seg selv litt lenger med kraftig lyd. Disse trådløse in-ear-hodetelefonene sitter trygt og komfortabelt i øret, og de er også svette- og værbestandige.

SPESIALTILBUD