Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
STUDENTER

De er hjemme på juleferie, og har fullført nok et semester. Send dem tilbake til skolen godt forberedt, slik at de kan avslutte året med bravur.

KRAFTIG LYD SOM HOLDER DEG GÅENDE
SoundSport wireless headphones

De leser bøker … og de trener. Så la yndlingsstudenten din presse seg selv litt lenger med kraftig lyd. Disse trådløse in-ear-hodetelefonene sitter trygt og komfortabelt i øret, og de er også svette- og værbestandige.

TRÅDLØS FRIHET MØTER ENESTÅENDE LYD
SoundLink around-ear headphones II

Det perfekte valget når du skal slappe av med musikk og holde kontakten med pålitelig Bluetooth®-tilkobling for anrop. Få fyldig lyd, intuitive kontroller og en enestående lett og luksuriøs følelse som du ikke finner maken til i de fleste trådløse hodetelefoner.

KRAFTIG LYD UANSETT HVOR DU ER
SoundLink Color Bluetooth® speaker

Denne populære Bluetooth-høyttaleren er laget for å bli med deg overalt. Høyttaleren er liten, men holdbar og gir balansert og bredspektret lyd. I tillegg gir den hele åtte timers bruk fra et oppladbart batteri.

Del musikken med kraftig ytelse
SoundLink Bluetooth® speaker III

Dette er SoundLink-høyttaleren med best ytelse. Den spiller av lyd høyere og lenger, og med opptil fjorten timers batterilevetid holder den festen i gang. Hva med alle festene på eller utenfor studenthybelen? Denne trådløse høyttaleren gjør dem bedre. Mye bedre.