Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
REISENDE

Populære gaver til de reisende på listen din. De kommer til å bestille en ny reise så snart de har pakket opp gaven.

DET BESTE FRA BOSE. NÅ ENDA BEDRE.

QuietComfort 35 wireless headphones II

De beste hodetelefonene fra Bose er nå enda bedre for reise, fordi den førsteklasses lyddempingen kan justeres mellom tre innstillinger. Den kan stenge ute flystøy eller slippe inn boarding-informasjon. Og den luksuriøse passformen forblir behagelig på selv de lengste flyreiser.

FOR ALLE STEDENE DE KOMMER TIL Å DRA TIL

SoundLink Micro Bluetooth® speaker

Denne lille, men kraftige høyttaleren er svært robust og vanntett for turfolk, syklister, backpackere eller andre på reise. Og den slitesterke silikonremmen betyr at den aldri blir glemt igjen. Den er en høyttaler laget for å ta med musikk hvor som helst.

KONSTRUERT FOR Å FJERNE STØY. OG KONTROLLERE DEN.

QuietControl 30 headphones

Disse trådløse hodetelefonene våre er lette og slitesterke, og de sitter svært komfortabelt i øret. Ta dem med deg hvor som helst, og kontroller omgivelsene med kontrollerbar støyreduksjon.

TA LYD I EN NY RETNING. I ALLE RETNINGER.

SoundLink Revolve Bluetooth® speaker

De trenger fremdeles en reisekamerat når de har landet. Dette er en av de beste høyttalerne våre du kan ta med på farten. Den leverer sann 360-graders lyd som blir overraskende høy på tross av størrelsen. Vil de bruke den utendørs? Flott, takket være imponerende robusthet og vanntetthet kan den bli med overalt.