Gratis levering og gratis retur
 

Laste ned oppdateringsprogrammet

Følg denne fremgangsmåten for å laste ned Updater Software:

  • Gå til www.bose.com/musicians
  • Hold markøren over nedlastingskategorien under bannerbildet, og velg L1 Software Updater-alternativet som vises
  • Finn og velg den aktuelle PC- eller MAC-versjonen av L1 Updater Software-programmet
  • Lagre filen, og etter at den er lastet ned, klikker du Åpne eller Kjør

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din