Hodetelefonene mine sammenkobles ikke med Bluetooth®-enheten min

Hvis du har problemer med å koble hodetelefonene til Bluetooth-enheten, kan du følge disse vanlige trinnene:

Kontroller at hodetelefonene ikke lades. Hodetelefonene kan ikke sammenkobles med en enhet mens de lades. Koble fra ladekabelen og prøv å sammenkoble enheten på nytt

Flytt Bluetooth-enheten nærmere hodetelefonene og bort fra eventuelle forstyrrelser eller hindringer

Bluetooth-enheten:

Slå Bluetooth av og på igjen

Slett Bose SoundSport headphones fra Bluetooth-listen på enheten. Sammenkoble på nytt

Tøm sammenkoblingslisten til hodetelefonene:

Slå av hodetelefonene

Trykk på og hold inne av/på-/Bluetooth-knappen i ti sekunder til du hører Bluetooth device list cleared (Listen over Bluetooth-enheter er tømt).

Slett Bose SoundSport headphones fra Bluetooth-listen på enheten. Sammenkoble på nytt