Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Paring og tilkobling av en enhet til høyttaleren

Første gang du slår på høyttaleren, er den klar til å pare og koble seg til den første enheten. Gjør følgende for å pare og koble til enheten:

trykk på på/av på høyttaleren. bluetooth®-statusindikatoren på høyttaleren blinker blått for å vise at høyttaleren kan oppdages

Strøm

slå på bluetooth på enheten

finn listen over bluetooth-enheter, og velg enheten bose sliii. hvis du blir bedt om en kode, skriver du inn 0000 (fire nuller).

når paringen er fullført og enheten er koblet til høyttaleren, endres statusindikatoren for bluetooth på høyttaleren fra blinkende blått til konstant hvitt, og det lyder en tone fra høyttaleren.

Hvis du vil pare flere enheter, kan du se Tilkobling av en ekstra enhet til høyttaleren