Oppdatering av programvaren

Det kan være nødvendig med regelmessige programvareoppdateringer for å sikre at SoundLink® Wireless Mobile speaker er kompatibel med produkter som blir tilgjengelige etter produksjonsdatoen for høyttaleren.

Slik installerer du en oppdatering av Bose®-systemet:

Merk: Du trenger en USB-A til USB-mikro B-kabel til denne oppdateringen.

Kontroller at datamaskinen er tilkoblet Internett

Klikk her for å laste ned og kjøre oppdateringsprogrammet

Velg enten Last ned for Windows eller Last ned for Mac, avhengig av hvilken type datamaskin du bruker

Windows-maskin

Last ned programmet og følg denne fremgangsmåten:

Klikk på Kjør eller Lagre i vinduet Filnedlasting

Hvis du velger Kjør, følger du instruksjonene for å utføre oppdateringen

Hvis du velger Lagre, velger du en plassering for lagring av filen (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe). Deretter går du til plasseringen du har valgt, og starter programmet

Velg et språk fra rullegardinmenyen

Les og godta lisensavtalen for sluttbrukere

Kontroller at du har tilgjengelig administratorlegitimasjon for datamaskinen din

Hvis du har den tilgjengelig, installerer du de nødvendige driverne ved å klikke på knappen Installer driver

Når driverinstallasjonen er fullført (indikeres av det grønne merket), klikker du på Neste for å fortsette

Sett støpselet inn i en stikkontakt og slå på SoundLink® speaker. Deretter kobler du høyttaleren til datamaskinen ved hjelp av en USB-A til USB-mikro B-kabel

Klargjør høyttaleren for oppdateringen. Når kommunikasjonen er opprettet, klikker du på Neste for å fortsette

Du må verken koble fra SoundLink® speaker eller koble den fra strømtilførselen under oppdateringsprosessen

Du kan slå av SoundLink® speaker etter at oppdateringen er fullført

For Mac

Last ned programmet og følg denne fremgangsmåten:

Klikk på Lagre i vinduet Filnedlasting. Velg en plassering for lagring av filen (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe). Deretter går du til plasseringen du har valgt, og starter programmet

Velg et språk fra rullegardinmenyen

Les og godta Lisensavtale for sluttbrukere

Når du har godtatt avtalen, installerer du de nødvendige driverne ved å klikke på knappen Installer driver

Det kan være at du blir bedt om å oppgi brukernavn og passord

Når driverinstallasjonen er fullført (indikeres av det grønne merket), klikker du på Neste for å fortsette

Sett støpselet inn i en stikkontakt og slå på SoundLink® speaker. Deretter kobler du høyttaleren til datamaskinen ved hjelp av en USB-A til USB-mikro B-kabel

Klargjør SoundLink® speaker for oppdateringen.

Når kommunikasjonen er opprettet, starter oppdateringen automatisk. Du må verken koble fra høyttaleren eller koble høyttaleren fra strømtilførselen under oppdateringsprosessen

Du kan slå av høyttaleren etter at oppdateringen er fullført