Utskifting av batteri

Slik skifter du batteriet:

Legg høyttaleren forsiktig med knappepanelet liggende ned mot en jevn overflate. Se etter merkingen som er trykt på det ene hjørnet av gummisålen

Ta tak i merket med pekefingeren og tommelen og dra gummisålen forsiktig opp og vekk fra høyttaleren. Sålen skal nå kun være festet til høyttaleren i gummifliken som er festet til høyttaleren

Bruk unbrakonøkkelen som følger med, til å skru ut de fire skruene på batteriet ved å vri unbrakonøkkelen mot urviseren

Ta batteriet ut av høyttaleren

Sett inn det nye batteriet

i. Still skruehullene på batteriet på linje med skruehullene på høyttaleren
ii. Bruk unbrakonøkkelen til å skru inn skruene til de er ordentlig festet

Still gummistripene på innsiden av sålen på linje med rillene på høyttaleren, og trykk sålen godt på plass på høyttaleren

Sett høyttaleren i ladestasjonen. Lad batteriet i tre timer eller til batteristatusindikatoren lyser grønt. Du kan bruke høyttaleren samtidig som batteriet lades