Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke modusen for repetisjonsavspilling med CD-plater

Modusen for repetisjonsavspilling starter automatisk det samme innholdet på nytt fra begynnelsen når det er ferdig. Dette er nyttig for å spille av det samme innholdet flere ganger, for eksempel et album eller en spilleliste.

Slik bruker du Gjenta-funksjonen:

Gjenta en CD

1. Slå på systemet
  2. Spill av en CD
  3. Trykk på Gjenta -knappen to ganger på fjernkontrollen

Gjenta et CD-spor

1. Slå på systemet
  2. Spill av CD-sporet som skal gjentas
  3. Trykk på Gjenta-knappen én gang på fjernkontrollen

Gjenta en DVD-tittel

1. Slå på systemet
  2. Spill av DVD-tittelen du vil gjenta
  3. Trykk på Gjenta -knappen to ganger på fjernkontrollen

Gjenta et DVD-kapittel

1. Slå på systemet
  2. Spill av DVD kapte rto gjenta
  3. Trykk på Gjenta-knappen én gang på fjernkontrollen
Hvis du vil slå på fRepeat -funksjonen, trykker du på Gjenta -knappen til Gjenta-ikonet forsvinner fra displayet.

Bestem avspillingsmetoden.

Klikk på avspillingsmetoden, enten det er en enkelt plate, uMusic eller uMusic+, og dokumentere programvareversjonen i serviceforespørselen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du fastslår uMusic-versjonen, kan du se kontrollere programvaren eller fastvareversjonen.

uMusic

UMusic+