SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bose SoundTouch-appen oppdager ikke produktet

Hvis appen ikke finner en høyttaler du allerede har lagt til i Bose-kontoen, kan den vise «søker» eller «ikke tilgjengelig» når du prøver å velge dette produktet. Prøv følgende for å løse dette:

Kontroller at du bruker Bose SoundTouch-appen.

Det finnes flere Bose-apper som er utviklet for ulike produkter. Produktet fungerer med Bose SoundTouch-appen icon. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se laste ned Bose SoundTouch-appen for kompatible produkter.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Slå Wi-Fi av og på igjen på enheten.

På enheten som kjører Bose-appen, går du til Wi-Fi-innstillingene og slår Wi-Fi av og på igjen

Start enheten på nytt som kjører Bose-appen.

Elektronikk migh trenger å bli startet på nytt fra tid til annen for å korrigere mindre problemer. Dette er vanligvis gjort ved å drive fthe devic på en måte og deretter slå den på igjen.

Logg deg av Bose SoundTouch-kontoen din i Bose SoundTouch-appen, og logg deg deretter på igjen.

Se om Wi-Fi-lampen på baksiden av SoundTouch-adapteren er på.

Hvis du kobler til trådløst, skal Wi-Fi-lampen på produktet tennes (blinker eller lyser kontinuerlig). Hvis den ikke lyser, kan det hende at Wi-Fi er deaktivert. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slå på eller av Wi-Fi for produktet.

Lukk og åpne Bose-appen på nytt.

Lukking av en app varierer etter enhet og operativsystem. Vanlige metoder for mobile enheter vises nedenfor:

På iOS-enheter:
  1. Avhengig av iOS-enheten din, dobbelttrykker du på Hjem -knappen eller sveiper opp fra botto -midtpunktet for å vise aktive sprang
  2. Sveip mot venstre eller høyre for å finne appen du vil lukke
  3. Sveip opp på appen for å lukke den.
På Android-enheter:
  1. Trykk på og hold inne programikonet på startskjermen
  2. Trykk på App info fra popup-vinduet som vises
  3. Trykk på Tvungen stopppå App Info-skjermen.

Aktiver Bluetooth-tillatelser for iOS13 og oppover

Med iOS 13 og nyere, vil du bli  bedt om å aktivere Bluetooth-tillatelser for første gang på enheten. Jeg velger ikke tillat, vil du ikke kunne fullføre oppsettet. Aktiver Bluetooth-tillatelse for å fullføre oppsettet:
  1. Rull ned til listen over apper i enhetsinnstillingene
  2. Velg SoundTouch
  3. Aktiver Bluetooth under Tillat BOSE-MUSIKK Å FÅ TILGANG til.

I innstillingene for mobilenheten må du kontrollere at plassering og nettverkstillatelser er slått på for appen.

Plasseringstillatelser brukes av Bose-appen til å oppdage og kontro produktet ditt. Hvis posisjonsinnstillinger er deaktivert for appen, vil den ikke fungere som den skal.
  • For iOS-enheter:
    1. Gå til Innstillinger og gt; Personvern og gt; lokalt nettverk og pass på at det ikke er deaktivert for Bose-appen
    2. Gå til Innstillinger og gt; Personvern og gt; Stedstjenester og pass på at den ikke er deaktivert for Bose-appen
  • For Android-enheter trykker du på og holder nede app-ikonet, og deretter trykker du på App Info fra popup-vinduet som vises. Trykk på Tillatelser på App Info-skjermen, og kontroller at posisjonen er aktivert.

Be sure your system is connected the same network as the device running the Bose app.

(Tip:

I SoundTouch-appen fjerner du systemet og legger det til på nytt.

Avinstaller Bose-appen og installer den på nytt.

I tilfelle et problem oppstod med th eapp, avinstallere det fra enheten, laste ned en drreinstall det, og prøv igjen.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)

Kontroller om andre enheter i nettverket bruker for mye båndbredde.

Når en enhet er aktiv i nettverket, bruker de noen av ruterens tilgjengelige båndbredde. Noen oppgaver bruker mer båndbredde enn andre – for eksempel videostrømming, spill, videosamtaler, sikkerhetskopiering av data osv. Hvis enheter utfører disse oppgavene, kan båndbredden reduseres for andre enheter. Slå av en hvilken som helst enhet eller app som kan bruke mye båndbredde, og kontroller om ytelsen forbedres. Bruk om mulig en Ethernet-kabel i stedet for Wi-Fi til å koble enheter med høy båndbredde til nettverket. Dette frigjør trådløs båndbredde for enheter som må kobles trådløst.

Hvis ruteren sender mer enn ett nettverk (dvs. 2.4 GHz, 5 GHz, Gjest), gi nettverkene forskjellige navn.

Mange rutere sender flere nettverk, for eksempel et 2.4 GHz-nettverk, et 5 GHz-nettverk og et gjestenettverk. Hvis du ser flere nettverk med samme navn når du kobler en enhet til Wi-Fi, er det ikke sikkert at noen enheter er koblet til det forventede nettverket.

I ruterinnstillingene kan du prøve å deaktivere 5 GHz-nettverket og gjestenettverket midlertidig. Hvis problemet løses ved å bruke bare 2.4 GHz-nettverket, gi nytt navn til 5 GHz-nettverket og gjestenettverket til noe annet enn 2.4 GHz-nettverket (dvs. MyNetwork2G, MyNetwork5G. Og MyNetworkGuest). Thi swill hjelpe deg og dine enheter identifisere riktig nettverk. (Tips!: Hvis du navngir et nettverk, må alle enheter som vises til det eprevious nettverksnavnet, kobles til det nye nettverksnavnet på enhetsinnstillingsmenyen.)

Hvis Wi-Fi-nettverket bruker en utvider (for eksempel en Wi-Fi-repeater, strømlinjeadapter eller tilgangspunkt), kan du prøve å omgå den.

nettverk Extender sare brukt t oforleng rekkevidden av  anetwork å dekke et stort område. Kontroller om problemet er relatert til t oan Extender ved å midlertidig koble den fra. Siden frakobling i tmight redusere rekkevidden til fYour Network, flytte systemet nærmere den viktigste ruteren for å teste om problemet forbedrer:
  • Hvis det ikke forbedrer seg, er problemet ikke knyttet til utvideren.
  • Hvis den forbedrer seg, kan du prøve å koble til utvideren på nytt. Noen ganger kan det bidra til å koble til forlengere etter tilkobling til hovednettverket.
  • Hvis det forbedrer seg, men returnerer etter å ha koblet til forlengeren igjen, problemet coul dbe knyttet til Extender, sin innstilling sor plassering.

Prøv å angi WPA2 for nettverkskrypteringstype i innstillingsmenyen for ruteren.

Logg på ruteren og , i innstillingsmenyen, se fo ra networ kSecurity eller kryptio noption. Angi kun  WPA2 (andre alternativer kan omfatte WPA eller WPA/WPA2 Mixed). Hvis WPA2 forbedrer ytelsen, bruker du WPA2 A sfor-ruterkryptering. Hvis du ikke legger merke til noen forskjell ved hjelp av denne innstillingen, kan du nbytte tilbake til den forrige innstillingen. (Merk:  Jeg bytter til WPA2, og andre trådløse enheter i nettverket støtter ikke WPA2, de nonno lonnge rconnect til nettverket ditt. Dette er mer vanlig med eldre Wi-Fi-enheter.)

I ruterinnstillingene kan du prøve å deaktivere modus for trådløs isolasjon, modus for trådløs tilgangspunkt eller modus for tilgangspunkt.

Logg på ruteren og se etter et noptio nbenevnt tilgangspunkt / AP-modus, modus for trådløs isolasjon eller modus for trådløs tilgangspunkt. Dette kan være plassert i menyen for trådløsinnstillinger. Hvis dette alternativet er aktivert, kan du prøve å deaktivere alternativet. Hvis det ikke er noen forbedring, kan du bytte til forrige -innstillingen på nytt.

Finn ut om problemet er knyttet til ruterens brannmurkonfigurasjon.

VIKTIG: Brannmurer gir beskyttelse mellom nettverk og Internett. Før du prøver dette forslaget, bør du vurdere om det er trygt å deaktivere brannmuren midlertidig. Hvis du ikke er bekymret, kan du prøve følgende.
Logg inn t routeren og, i nruteinnstillingene  , ta bort avruteavbrannmuren . Hvis ytelsen forbedres mens brannmuren er deaktivert,  bør den su b erelated to th ebrannmurkonfigurasjon. Kontroller brannmuren igjen, og se gjennom de tilgjengelige brannmurinnstillingene i rutermenyen.

Kontroller for kilder til trådløs interferens.

Det er mulig at forstyrrelser fra andre trådløse enheter sare påvirker produktets trådløse funksjonalitet. Chec kfor annen trådløs enhet sin th earea av produktet  (dvs. En annen ruter, trådløs telefon, trådløs skriver, smart-TV osv.). Hvis du vil hindre at en fa -enhet forstyrrer, kan du prøve å koble fra strømledningen eller deaktivere Wi-Fi på enheten. Hvis problemet løses når en bestemt enhet fjernes, kan du om  mulig fjerne TR yplacin-enheten lenger unna produktet. Hvis enheten har  en trådløs kanalinnstilling, kan du også prøve en annen kanal.

Hvis du bruker Mac-/PC-programmet eller et musikkbibliotek som er lagret på en datamaskin, må du finne ut om problemet er knyttet til sikkerhetskonfigurasjonen for datamaskinen.

VIKTIG: Du får programvare for datamaskinsikkerhet med beskyttende mellomnettverket og Internett. Før du prøver dette forslaget, bør du vurdere om det er trygt å deaktivere sikkerhetsprogramvaren midlertidig.  Hvis du ikke er bekymret, kan du prøve følgende.
Deaktiver en eventuell brannmur eller sikkerhetsprogramvare midlertidig én etter én på datamaskinen. Hvis ytelsen forbedres når én av dem deaktiveres, kan problemet skyldes konfigurasjonen av den programvaren. Aktiver all programvare du har deaktivert, på nytt. I innstillingene for programvaren som påvirker ytelsen, legger du deretter til SoundTouch-appen og SoundTouch-musikkserveren som programmer som ikke skal blokkere programvaren.

Hvis du bruker PC/Mac-appen, kan du legge til unntak for SoundTouch i antivirusprogramvare eller brannmurprogramvare.

Hvis brannmuren eller sikkerhetsprogramvaren på datamaskinen ber deg om å tillate tilgang til SoundTouch, gir du tilgang. Hvis du nekter tilgang, vil SoundTouch-systemet og den programvareliksfunksjonen være begrenset. Hvis du allerede har nektet tilgang, kan du prøve å avinstallere SoundTouch-programmet, installere det på nytt og tillate tilgang når du blir bedt om det, etter at du har åpnet programmet igjen. Hvis du ikke blir bedt om det, går du til innstillingene for sikkerhetsprogramvaren og legger til SoundTouch-appen og SoundTouch-musikkserveren som programmer som programvaren ikke skal blokkere.

Gjenopprett systemet til fabrikkinnstillingene, og start konfigureringsprosessen på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.