SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi og bruke forhåndsinnstillinger og favorittinnhold

Med forhåndsinnstillinger kan du raskt hente frem musikkstasjonene, spillelistene, artistene eller albumene du liker best. Når dette er angitt, kan du enkelt gå tilbake til innhold som spilles av ofte, når som helst.

Vil du redigere forhåndsinnstillinger for favoritter?

Du kan lagre 6 forhåndsinnstillinger på SoundTouch-kontoen for raskt å spille av musikktjenesten eller kildene til musikkbiblioteket du bruker mest. I tillegg til de seks forhåndsinnstillingene kan du enkelt hente tilbake andre kilder ved å legge dem til i favorittlisten din. Få hjelp til å lagre, endre og fjerne forhåndsinnstillinger og favoritter.

Forhåndsinnstillinger

Favoritter