Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

System software download started but will not complete

Hvis en systemoppdatering begynte å plugble, men ble sittende fast eller ikke avsluttet, kan du prøve følgende:

Kontroller om andre enheter i nettverket bruker for mye båndbredde.

Når en enhet er aktiv i nettverket, bruker de noen av ruterens tilgjengelige båndbredde. Noen oppgaver bruker mer båndbredde enn andre – for eksempel videostrømming, spill, videosamtaler, sikkerhetskopiering av data osv. Hvis enheter utfører disse oppgavene, kan båndbredden reduseres for andre enheter. Slå av en hvilken som helst enhet eller app som kan bruke mye båndbredde, og kontroller om ytelsen forbedres. Bruk om mulig en Ethernet-kabel i stedet for Wi-Fi til å koble enheter med høy båndbredde til nettverket. Dette frigjør trådløs båndbredde for enheter som må kobles trådløst.

Kontroller for kilder til trådløs interferens.

Det er mulig at forstyrrelser fra andre trådløse enheter sare påvirker produktets trådløse funksjonalitet. Chec kfor annen trådløs enhet sin th earea av produktet  (dvs. En annen ruter, trådløs telefon, trådløs skriver, smart-TV osv.). Hvis du vil hindre at en fa -enhet forstyrrer, kan du prøve å koble fra strømledningen eller deaktivere Wi-Fi på enheten. Hvis problemet løses når en bestemt enhet fjernes, kan du om  mulig fjerne TR yplacin-enheten lenger unna produktet. Hvis enheten har  en trådløs kanalinnstilling, kan du også prøve en annen kanal.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Prøv å sette høyttaleren i gjenopprettingsmodus.

Hvis høyttaleren ikke svarer under eller etter en oppdatering, kan høyttaleren settes i en gjenopprettingsmodus for å løse problemet. Hvis du vil ha instruksjoner, kan du se bruke gjenopprettingsmodus.