SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke koble til det innebygde konfigurasjonsnettverket til et Bose-produkt

Det trådløse Bose-produktet har et internt Wi-Fi-nettverk som brukes til systemoppsett. Hvis dette nettverket ikke kan kobles til eller oppdages av enheten som brukes til å konfigurere produktet, kan du prøve følgende:

Slå Wi-Fi av og på igjen på enheten.

På enheten som kjører Bose-appen, går du til Wi-Fi-innstillingene og slår Wi-Fi av og på igjen

Vent i 20 sekunder, og oppdater deretter nettverkslisten i Wi-Fi-innstillingene på enheten.

Når du bruker en alternativ konfigurasjonsmetode, kan det ta litt tid før enheten registrerer Bose-nettverket. Vent i 20 sekunder, oppdater nettverkslisten i sof- enheten for Wi-Fi-innstilling, og se etter og velg Bose-nettverket.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Start enheten som brukes til å koble til Bose-systemet, på nytt.

Elektronikk – som smarttelefoner, nettbrett eller datamaskiner – må kanskje startes på nytt fra tid til annen for å rette opp mindre behandlingsfeil. Dette gjøres vanligvis ved å slå på enheten, og hvis det er mulig, ta ut batteriet i 15 sekunder. Slå deretter på enheten, og prøv på nytt.

For Android devices, go to the device Wi-Fi settings and disable smart or automatic network switching.

Some Android devices have a feature to prevent the device from connecting to a network with no Internet connectivity. This can prevent the device from connecting to the setup network of your Bose product. (Merk: Some devices might refer to this feature with a different name.)

For Android devices, go to Wi-Fi settings and select the Bose wireless network.

Prøv alternativet for manuell tilkobling for å koble til produktets innebygde nettverk.

Mobilenheten kan bare vise et visst antall tilgjengelige nettverk. Prøv å legge til en ny nettverkstilkobling manuelt: Når du blir bedt om et nettverksnavn , angir du Bose SoundTouch Wi-Fi Network.

Deaktiver Wi-Fi Assist for iOS-enheter.

Hvis enheten ikke vil koble seg til konfigureringsnettverket for Bose-produktet, går du til Enhetsinnstillinger , velger Cellular an ddeaktiver Wi-Fi Assist. Deretter trykker du på Bose-nettverksnavnet for å koble til det. (Merk: Wi-Fi Assist er tilgjengelig på iOS 9 og nyere.)

Kontroller at enheten som kjører Bose-appen, er nær Bose-produktet.

Hold enheten du vil koble til Bose-produktet for å være sikker på at den er innenfor rekkevidden til Wi-Fi-networ -kbroadcaste -dby-produktet

Hvis du ikke kan koble til Wi-Fi ved hjelp av Bose-appen, kan du prøve en alternativ tilkoblingsmetode.

Jeg kan ikke koble til nettverket ved hjelp av den enormale setu pmethod i Bose-appen, prøv en alternativ metode. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til et Wi-Fi-nettverk.

Prøv en annen enhet eller datamaskin.

Hvis den er tilgjengelig, laster du ned og installerer Bose-appen på en annen datamaskin eller mobilenhet for å finne ut om problemet er relatert til fastenheten eller innstillingene.

Start den alternative installasjonsmetoden på nytt.

På SoundTouch Wireless-adapteren trykker du på og holder nede kontrollknappen i 1-8 sekunder. Når den gule Wi-Fi-indikatoren blinker, slipper du kontrollknappen .

Slå av og på Wi-Fi-funksjonaliteten til produktet.

Hvis du deaktiverer og aktiverer Wi-Fi-funksjonen på nytt, kan det hende at tilkoblingsproblemene løser tilkoblingsproblemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slå på eller av Wi-Fi for produktet.

Gjenopprett systemet til fabrikkinnstillingene, og start konfigureringsprosessen på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten