SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Spor i musikkbiblioteket hopper over eller spilles av periodisk

Hvis sporene i musikkbiblioteket spilles av dårlig (dvs. hopp over, knitring eller kutt inn og ut) prøv følgende:

Kontroller om andre enheter i nettverket bruker for mye båndbredde.

Når en enhet er aktiv i nettverket, bruker de noen av ruterens tilgjengelige båndbredde. Noen oppgaver bruker mer båndbredde enn andre – for eksempel videostrømming, spill, videosamtaler, sikkerhetskopiering av data osv. Hvis enheter utfører disse oppgavene, kan båndbredden reduseres for andre enheter. Slå av en hvilken som helst enhet eller app som kan bruke mye båndbredde, og kontroller om ytelsen forbedres. Bruk om mulig en Ethernet-kabel i stedet for Wi-Fi til å koble enheter med høy båndbredde til nettverket. Dette frigjør trådløs båndbredde for enheter som må kobles trådløst.

For lydfiler uten tap må du kontrollere at samplingsfrekvensen for filen ikke er høyere enn 96 kHz.

Avspilling av lydfiler uten tap bruker mer nettverksbåndbredde enn andre filtyper. For å begrense båndbreddebruk støttes filtyper med en samplingshastighet på 96 kHz eller lavere. Filer med høyere samplingshastighet vil bli konvertert eller lastet ned i et annet format. Hvis du vil ha informasjon om filkompatibilitet, kan du se spesifikasjoner for SoundTouch-programmet.

Hvis modusen Spill av overalt er aktivert, deaktiverer du denne modusen og spiller av lyden via ett system.

Det kan hende at ruteren som er i bruk, ikke støtter mengden lyddata som overføres gjennom den, når du spiller av lyd på tvers av flere systemer. Velg ett enkelt system for å spille av ønsket lydkilde.

Prøv å koble produktet til ruteren med en Ethernet-kabel.

Hvis produktet fungerer ved bruk av en kablet nettverkstilkobling, er problemet relatert til konfigurasjonen for det trådløse nettverket. Hvis du ikke trenger å bruke en trådløs tilkobling, kan du bruke en kablet tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se konfigurere produktet.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)