SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Gruppere systemer

Hvis du har to eller flere høyttalere, kan du opprette grupper med høyttalere. Dette er nyttig hvis du vil at flere høyttalere skal spille samme lyd sammen.

Her er noen ting å vite om grupper.

Jeg Fyou hav Epultiple SoundTouch-systemer, kan du bli med i to eller flere systemer for å danne en gruppe systemer som spiller av samme innhold: Her er noen ting å vite:
  • Du kan ha flere grupper av systemer
  • Hver gruppe har et vertssystem som betjener innhold til gjestesystemene i gruppen
  • I SoundTouch-appen vises vertssystemet først etterfulgt av antallet grupperte systemer (dvs. Kjøkken+2)
  • Slå av vertsystemet slår av fgruppen av systemer
  • Hvis du slår av en gjestesyste , fjernes dette systemet fra gruppen. De andre systemene forblir gruppert
  • Forhåndsinnstillinger deles på tvers av gruppen
  • Du kan kringkaste audi ofrom en devic econnected via AUX eller Bluetooth® lyd til vertssystemet. (AirPlay-lyd, for gjeldende systemer, kan ikke sendes på nytt.) Her er noen ting du bør vite om å sende lyd på nytt:
    • Bluetooth-lyd kan spilles av på en grou pas lenge en svertsystemet har Bluetooth. Gjestesystemene i gruppen trenger ikke Bluetooth for å motta en kringkastet Bluetooth-strøm
    • Lyd fra enheter som er koblet til et vertssystem med SoundTouch innebygd i ncan, sendes på nytt til en gruppe. Lyd fra en enhet som er koblet til AUX-inngangen på et SoundTouch-system, kan for eksempel sendes til de andre høyttalerne i gruppen på nytt
    • Produkter som har tilgang til SoundTouch via en adapter som er koblet til Bose lin -kontakten (dvs. SoundTouch  -adaptere for hjemmekinosystemer kan motta, men kan ikke kringkasteke lyd fra enheter som er koblet til dem

Slik spiller du av på en gruppe på to eller flere SoundTouch-systemer:

1. Start avspillingen på et system som skal grupperes

2. Trykk på systemnavnet for å åpne systempanelet nederst i appen

System panel

3. Hvis du vil spille på alle systemer, trykker du PÅ SPILL AV ALLE. Eller hvis du vil spille på bestemte systemer, blar du ned og trykker på + ved siden av systemene du vil høre

4. Skru opp eller ned gruppevolumet ved hjelp av volumskyveknappen under gruppenavnet. Hvis du vil justere et individuelt systemvolum, bruker du glidebryteren for utvikling under syste -navnet

Group volume controls

Slik fjerner du et system fra en gruppe:

1. Trykk på gruppenavnet for å åpne gruppepanelet nederst i appen
  2. Bla nedover og trykk på systemet du vil fjerne fra gruppen: Når den er gruppert, vises det en kontroll ved siden av systemnavnet. Når den ikke er gruppert, vises en + ved siden av systemnavnet.

SoundTouch group options