SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Legge til en iHeartRadio-konto

Du kan legge til musikktjenester på Bose-kontoen din for å få tilgang til en rekke direkteavspilt innhold. (Merk: Music services vary by region.)

Slik legger du til en iHeartRadio-konto:

IHeartRadio er tilgjengelig for brukere i USA.
  1. Velg menyikonet øverst til venstre i SoundTouch-appen

2. Velg Legg til tjeneste

3. Velg iHeartRadio:

• Hvis du vil logge på en eksisterende iHeartRadio-konto, skriver du inn e-postadressen og passordet for kontoen og velger LEGG TIL KONTO
    • Hvis du vil logge inn på en eksisterende konto, velger du  LOGG på i NBUTTON med Facebook-ikonet og skriver inn påloggingsinformasjonen for kontoen*
    • Hvis du vil opprette en ny konto, velger DU OPPRETT IHEARTRADIO-TILTREKKINGOG skriver inn den nye kontoinformasjonen*

*Eksisterende iHeartRadio-kontoer som er koblet til en Facebook-pålogging, kan legges til. Du kan imidlertid ikke opprette nye kontoer med en Facebook-pålogging fra SoundTouch-appen. Hvis du vil opprette en ny konto med en Facebook-pålogging, oppretter du kontoen ved hjelp av iHeartRadio-appen eller -nettstedet. Når du har opprettet en konto, kan du logge på den kontoen i SoundTouch-appen.