SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Legge til en Deezer-konto

Legg til musikktjenester på Bose-kontoen din for å få tilgang til en rekke streaming-innhold. Hvilke musikktjenester som er tilgjengelige, varierer fra sted til sted.

Legg til en Deezer-konto.

Ting å vite

• Deezer Premium+-konto sare anbefales for full tilgang til Deezer-innhold
  • Ikke-Premium-kontoer i USA kan bla gjennom Deezer-katalogen, men kan ikke spille av innhold
  • Ikke-Premium-kontoer utenfor USA kan få tilgang til personlig radio og 30-sekunders sporinger
  • Du kan nlegg Deezer til SoundTouch-kontoen ved hjelp av SoundTouch-appen for Android eller iOS. YO ucannot legge Deezer fra PC / Mac-appen på en datamaskin; men når du har lagt til, kan du få tilgang til Deeze rfro mthe PC / Mac-appen

Legge til en Deezer-konto

1. Åpne SoundTouch-appen på en Android- eller iOS-enhet
  2. Velg menyikonet øverst til venstre i SoundTouch-appen

3. Velg Legg til tjeneste

4. Velg Deezer

1. Hvis du vil logge på en eksisterende konto, skriver du inn e-postadressen og passordet for kontoen, nvelg ADD-KONTOEN
    2. Hvis du vil opprette en ny konto, velger du GRATIS PRØVEPERIODE TILGJENGELIG, og deretter skriver du inn den nødvendige informasjonen