Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi bildevisning

Bildevisning endrer sideforholdet på TV-bildet ved å strekke, zoome eller legge til grå striper. Siden mange TV-er deaktiverer kontrollene for sideforhold når de er koblet til med HDMI, kan du bruke Image View til å sørge for at bildet får plass på TV-skjermen.

Slik velger du en bildevisning:

Før du begynner

Slik angir du bildevisning:
  1. Tilbehøret VS- 2video Enhancer mus koble systemet consol eto T Vvia HDMI
  2. TV  -innstillingen for TH-system må være Ja. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruke widescreen-TV-innstillingen
  3. Hvis systemet Video Resolution settin gis Fast, må den tilkoblede enheten sen da oppløsningen på 720p eller høyere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se stille inn videooppløsning
Merknad: Hver HDMI-videokilde kan ha en separat bildevisning-innstilling.

Angi bildevisning fra fjernkontrollen

Trykk på Bibliotek -knappen (over Innstillinger -knappen) gjentatte ganger t oscroll selv om de tilgjengelige innstillingene.

Merknad: Hvis fjernkontrollen er programmert til å styre TV-en,   kan bibliotekets butto nkanskje endre TV-sideforholdet i stedet for bildevisningsinnstillingen. Thi swill skje hvis TV-kontrollinnstillingen i systemmenyen er satt til TV. I dette tilfellet endrer du bildevisning fra systemmenyen ved hjelp av instruksjonene nedenfor.

Angi bildevisning fra systemmenyen

I trinnene nedenfor kan du vise systemmenyen på TV-skjermen og/eller på skjermen på systemkonsollen.
  1. Trykk på Innstillinger -knappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla nedover for å velge Bildevisning (eller VISNING på ekonsole -skjermen)
  3. Bla til høyre for å velge alternativene
  4. Scrol lup eller dow nt oselect  asetting
  5. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen.

Alternativer for bildevisning

Normal: Bildet er uendret.

Image View set to Normal

Zoom: Bildestørrelsen økes horisontalt og vertikalt for å passe til skjermen.

Image View set to Zoom

Strekk: Bildet strekkes jevnt fra midten.

Image View set to Stretch

Grå streker: Vertikale grå streker er adde dtil venstre og høyre side av det normale bildet.

Image View set to Gray bars