SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Fastslå IP-adressen

En IP-adresse er et sett med numre som et produkt bruker til å kommunisere i et nettverk. Denne adressen kan være nyttig ved avansert oppsett eller feilsøking.

Bruk en av disse metodene til å bestemme systemets IP-adresse:

Bruke SoundTouch-appen

1. Trykk på menyikonet øverst til venstre
  2. Velg Innstillinger og deretter om
  3. Velg ønsket system
  4. I skjermbildet Høyttalerdetaljer som vises, kopierer du nummeret under overskriften IP-adresse

Bruke en Mac eller PC

1. Kjør terminal (Mac) eller Ledetekst (Windows) på en datamaskin som er koblet til samme nettverk som systemet
  2. Skriv inn kommandoen arp – A for å vise en liste over IP-adresser i nettverket og de tilhørende MAC-adressene
  3. Identifiser systemet ved hjelp av MAC-adressen, og kopier deretter IP-adressen som er knyttet til den. Hvis to IP-adresser vises, kopierer du begge
    Tips: Selv om det ikke er angitt noe format for en MAC-adresse fra Bose, begynner noen vanlige adresser med 00-0C-8A eller 08-DF-1F (serie i), 08-DF-1F (serie II), D0-39-72, 5C-31-3E, 6C-EC-EB, Eller 54-4A-16 (serie III)

Bruke innstillingsmenyen for ruteren

1. Logg på menyen for ruterinnstillinger
  2. Naviger til IP-adressetabellen
  3. Identifiser systemet ved hjelp av MAC-adressen, og kopier deretter IP-adressen som er knyttet til den. Hvis to IP-adresser vises, kopierer du begge
    Tips: Selv om det ikke er angitt noe format for en MAC-adresse fra Bose, begynner noen vanlige adresser med 00-0C-8A eller 08-DF-1F (serie i), 08-DF-1F (serie II), D0-39-72, 5C-31-3E, 6C-EC-EB, Eller 54-4A-16 (serie III)