SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Spille av iTunes-lydbøker via SoundTouch

Finn ut hvordan du hører på lydbøker som er lastet ned eller lagt til i et iTunes-musikkbibliotek som er koblet til SoundTouch-kontoen din.

Determine if the Audiobook files are AAC files.

In iTunes, Audiobooks carry a .m4b extension and will not show up in the SoundTouch app. However, .m4b files can be changed to .m4a files and re-imported if they are an AAC file.

Hvis filen er AAC, endrer du filtypen til .m4a.

1. Finn lydfilen. Med mindre det er blitt endret manuelt, er plasseringen /Users/[Username]/Music/iTunes/
  2. Velg og klikk deretter på filnavnet for å gi det nytt navn. Du kan også høyreklikke på filnavnet og velge gi nytt navn
  3. Endre filtypen på slutten av filnavnet fra .ac cto .m4a
  4. Re-ad dfilen til iTunes
  5. Når du har lagt til, endrer du mediene for filen til Musikk
    1. Høyreklikk på filen
    2. Klikk på Alternativer
    3. Klikk på rullegardinmenyen Medier type , og velg Musikk

6. Vent opptil 15 minutter til musikkbiblioteket synkroniseres automatisk. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se synkronisere musikkbiblioteket
  7. I musikkbiblioteket går du til Bøker og amp; talte Word -sjangeren for å finne og spille av filen.