Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke lagre forhåndsinnstilte radiostasjoner

Hvis du har problemer med å lagre en forhåndsinnstilt FM-, AM- eller DAB-radiostasjon (der det er tilgjengelig) til systemet, kan du prøve følgende:

Kontroller at forhåndsinnstillingene er lagret på riktig måte.

Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du programmerer forhåndsinnstilte radiostasjoner, kan du se Programmere forhåndsinnstilte radiostasjoner.

Reset your media center

Sporadiske problemer med produktet kan løses med en tilbakestilling. Det er ikke noe som skal utføres jevnlig.

Det kan hende mediesenteret trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten