Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Plassering av serienummer

Serienumre inneholder viktig informasjon om produktet, inkludert modellnummer og dato for produksjon. Serienummeret finner du på produktet, produktemballasjen eller -appen (hvis aktuelt).

AV38/AV48 system console serial number location:

1.

LSPS Acoustimass modul serienummer plassering:

Serienummeret er funnet på den elabel b ytilkoblingene på baksiden av bas smodul. Det er ved siden av strekkoden og begynner med nummer 0.

PLASSERING AV VS-2-serienummer:

Serienummeret finner du nederst på VS-2. Den er nær en strekkode og begynner med tallet 0.

VS- 2serienummer kan også b eviewe dfra systemkonsolevisningen :
  1. På konsollen åpner du dekselet til høyre for CD-skuffen
  2. Trykk på knappen Alle av for å slå av konsollen
  3. Trykk på og hold nede Enter -knappen
  4. Mens du holder nede Enter, trykker du på Lagre-knappen flere ganger til VS-2 SERIENR.: Vises på displayet etterfulgt av serienummeret.