SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Plassering av serienummer

Serienumre inneholder viktig informasjon om produktet, inkludert modellnummer og dato for produksjon. Serienummeret finner du på produktet, produktemballasjen eller -appen (hvis aktuelt).

Plassering av serienummer for SoundTouch-kontrolleren.

Følg disse trinnene for å vise serienummeret på kontrollerens skjerm:
Merk: Knappene hoppe fremover og hoppe bakover er kildesikre (dvs. de er ubelyst når du spiller internett-radio). Skjermbildet Systeminformasjon er fortsatt tilgjengelig ved å holde inne de ubelyste knappene. For å finne posisjonen til knappene riktig, anbefales det imidlertid å bytte til en kilde der knappene lyser.
  1. Trykk samtidig på og hold nede knappene hoppe fremover og hoppe bakover
  2. Fortsett å holde knappene til displayet er ferdig med å telle ned fra 5
  3. Systeminformasjon-menyen vises på skjermen
  4. Bruk knappene Hopp fremover og Hopp bakover for å navigere i menyen og finne serienummeret
Serienummeret er også plassert inne i batterirommet.

Plassering av serienummeret til SoundTouch Stereo Wi-Fi-musikksystemet

Serienummeret er plassert under strekkoden på det trykte panelet under tilkoblingene på baksiden av Acoustimasmodulen.

Vis serienummeret i SoundTouch-appen.

1. Åpne SoundTouch-appen
  2. Trykk på menyikonet øverst til venstre

3. Trykk på Innstillinger

4. Trykk på om

5. Velg et system for å vise detaljene

6. Serienummeret finner du under Produktserienummer.