Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke stille inn en ønsket AM- eller FM-radiostasjon

Hvis du ikke kan velge en bestemt radiostasjon ved hjelp av søke- eller søkeknappene, kan du prøve følgende:

Finn ut om problemet er med kanalavstand.

Hvis radiostasjoner vises og stiller inn riktig, men det fortsatt er et mottaksproblem, kan du se Nei eller dårlig AM- eller FM-radiomottak.

Det kan hende mediesenteret trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten