Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurering og deaktivering av ADAPTiQ-systemet

Finn ut hvordan du slår av eller på ADAPTiQ-lydkalibrering. ADAPTiQ optimaliserer lyden av systemet for akustikken i rommet ditt. Innholdet i rommet ditt (dvs. overflater, møbler, tepper, etc.) påvirker hvordan lyden høres i rommet. Kalibreringsprosessen måler egenskapene til rommet ditt og justerer lyden av systemet tilsvarende. Hvis du omorganiserer rommet eller flytter systemet til et annet rom, må du kalibrere systemet på nytt.

Slik kjører du ADAPTiQ-lydkalibreringssystemet:

Før du begynner, må du kontrollere at høyttalerne er koblet til der du vil ha dem.
  1. Sett inn plate 1 på ADAPTiQ-lydkalibreringssettet på systemkonsollen
  2. Trykk på CD-DVD- knappen på fjernkontrollen
  3. Når du blir bedt om det, tar du ut platen 1 og setter inn platen 2. (Tips: Jeg fde instruksjonene på skjermen vises ikke på TV-en. Kontroller at den riktige TV-inngangen er valgt.)
  4. Når du blir bedt om det, kobler du ADAPTiQ-hodetelefonene til Audio IN -kontaktene i AUX -delen på baksiden av systemkonsollen. (Hvis en enhet er koblet til AUX, kobler du den fra til kalibreringen er fullført)
  5. Sett ADAPTiQ-hodetelefonene på hodet. (Tips: Kontroller at bokstavene L og R på hodesettet er over venstre og høyre øre)
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kalibreringen

Slik slår du av ADAPTiQ-systemet:

Disse trinnene sletter ADAPTiQ-innstillinger. Hvis du vil aktivere ADAPTiQ på nytt, kjører du ADAPTiQ-oppsettplaten på nytt og følger instruksjonene for å kalibrere systemet.
  1. Trykk på den lagrede knappen på fjernkontrollen. (Merk: Dette er bare nødvendig for programvareversjoner som er eldre enn 02.01.01)
  2. Trykk på knappen System
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  3. Bla til høyre for å velge Audio
  4. Bla ned til ADAPTiQ
  5. Bla mot høyre for å velge gjeldende innstilling
  6. Bla opp eller ned for å velge Av.
  7. Trykk på Slett- knappen på systemkonsollen.