Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi foreldrekontroller

Foreldrekontroll lar deg hindre brukere i å se filmer basert på vurderingen. Du kan velge Lås ikke-klassifiserte plater for å blokkere diskene som ikke er klassifisert, eller Lås plater som er merket over, for å blokkere plater over en bestemt rangering. Disse alternativene er basert på MPAA-klassifiseringer som vanligvis er kodet i DVD-en.

Stille inn sperrefunksjoner:

Parental infecsjoner er basert på MPAA rating encode dto DVD. Du kan angi innstillinger for rangerte og ikke-godkjente DVD-er.

Stille inn sperrefunksjoner for fastsatte DVDer

Lock Discs rangerte Abov -esetting blokkerer DVDer med høyere aldersgrense enn den valgte vurderingen.  Hvis for eksempel Lås plater som er angitt ovenfor , er satt til 5, blokkeres DVDer med en aldersgrense på 6 eller høyere. Slik velger du en innstilling:
  1. Trykk på knappen System på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla til DVD Lock, og trykk deretter på Enter -knappen
  3. Skriv inn passordet for å opprette et
  4. Bla til Lock Discs som er angitt ovenfor, og trykk deretter på Enter -knappen
  5. Bla til ønsket begrensningsnivå
  6. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen.

Stille inn sperrefunksjoner for DVDer uten aldersgrense

Innstillingen Lås plater som ikke er merket, kan blokkere DVD-plater som ikke har aldersgrense. Slik velger du en innstilling:
  1. Trykk på knappen System på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla til DVD Lock, og trykk deretter på Enter -knappen
  3. Skriv inn passordet for å opprette et
  4. Trykk på Enter -knappen
  5. Bla til O eller Av.
  6. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen.

System for vurdering av Bevegelsesbildeassosiasjon av Amerika (MPAA)

Parental Control Setting MPAA Rating Audience Restriction
8   Ingen
7 NC-17 voksen
6 R modne målgrupper
5   voksne tenåringstilhørere
4 PG-13 Teenage publikum
3 PG modne unge målgrupper
2   de fleste målgrupper
1 G Generelt