Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmering av fjernkontroll

Den universelle fjernkontrollen for systemet kan styre andre enheter, for eksempel en kabelboks eller Blu-ray-spiller som er koblet til produktet. Finn ut hvordan du programmerer den universelle fjernkontrollen for å styre en tilkoblet enhet.

Slik programmerer du fjernkontrollen:

1. Trykk på knappen System på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla mot høyre for å velge fjernkontroll, og trykk deretter på Enter -knappen
  3. Bla nedover for å velge IR-kontroll , og bekreft at den er det (Eller sett den til) av
  4. Trykk på    Enter- knappen for å velge TV-tuner eller TV-kontroll
  5. Bla opp eller ned for å velge kilden som brukes til å endre TV-kanaler, og trykk deretter på Enter -knappen. (Hvis du for eksempel har en kabelboks koblet til CBL-SAT på systemkonsollen, velger du CBL-SAT)
  6. Bla oppover for å velge TV Brand, og trykk på Enter -knappen
  7. Bla for å velge TV-merket, og trykk deretter på Enter -knappen
  8. Bla til dow for å velge TV-kode, ntrykk på Enter -knappen
  9. Test fjernkontrollen:
    • Hvis den kontrollerer enheten, trykker du på Enter-knappen for å fullføre den
    • Hvis det ikke kontrollerer at den djevelske eor har begrenset funksjonalitet, gjentar du disse trinnene med den neste koden for merket.
Gjenta trinn  6til  8for å programmere den eksterne enheten for rekkevidde som er koblet til systemet, men velg [Source] Brand og [Source] Cod i stedet for TV Bran dand TV Code. ( Hvis  du for eksempel vil kontrollere en boks som er koblet til CBL-SAT på systemkonsollen, velger du CBL-SAT-merke og CBL-SAT-kode i trinn 6 til 8.)

Merk: Siden fjernkontrollen ikke har en AUX-strømknapp, kan ikke en enhet som er koblet til AUX, slås av og på ved hjelp av Bose-fjernkontrollen.

Tips: Systemkonsollen styrer andre enheter, ikke fjernkontrollen.  Hvis du har vanskelig kontroll over en enhet, kobler du til en IR-emitter. Maksimalt antall emittere kan brukes sammen med systemet.
  1. Koble senderen til IR-mitte -kontakten på systemkonsollen
  2. Plasser den flate siden av IR-senderen på eller nær fjernkontrollsensoren på enheten(e) som skal kontrolleres.
    Tips: Den eksterne sensoren på enheten er ofte en liten gjennomsiktig plast foran på enheten.

Slik kobler du til en IR-sender:

Merknad: Maksimalt tre emittere kan brukes sammen med systemet (originalemitter pluss opptil to kjedede tilbehørsemittere).
  1. Koble senderen til IR-senderkontakten på systemkonsollen
  2. Plasser den flate siden av IR-senderen på eller i nærheten av den/de eksterne sensoren til enheten(e) som skal kontrolleres

Følg denne fremgangsmåten for å bruke TV-sensoren:

1. Koble TV-sensoren til TV-sensorkontakten på tilkoblingspanelet for mediesenteret. (På panelet er TV-sensorkontakten rett over to andre kontakter av samme type: IR-senderen og serielle datakontakter)
  2. Slå på TV-en, og velg riktig inngang
  3. Trykk på System-knappen på fjernkontrollen
  4. Trykk på pil høyre til Video-ikonet er valgt, og trykk på Enter
  5. Trykk på pil ned til TV-status er valgt
  6. Flytt den flate siden av TV-sensoren sakte rundt baksiden av TVen til TV-ens strømstatus indikerer: TV på
  7. Fest TV-sensoren til dette stedet med den medfølgende klebestripen
  8. Trykk på pil opp til TV Power er valgt, og trykk på Enter
  9. Trykk på pil ned til automatisk er valgt, og trykk på Enter
  10. Trykk på Avslutt-knappen for å gå ut av systemmenyen
Merknad: En av-kommando sendes bare til TV-en hvis Bose-systemet automatisk slår på TV-en og oppdager at TV-en faktisk er på. Hvis TV-en slås på manuelt, eller Bose-systemet ikke kan oppdage at TV-en er på, sender den ikke en av-kommando.