Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn en radiostasjon

Du kan bruke systemet til å lytte til de forskjellige FM-, AM- eller DAB-radiostasjonene (der det er tilgjengelig) som er tilgjengelige i ditt område. Finn ut hvordan du bruker funksjonene Søk og tune til å velge stasjonene som er hentet av systemet.

Trykk på og hold inne søkeknappen på fjernkontrollen i to sekunder for å søke eller søke.

Søk-knappen må holdes inne for å utføre et søk eller en skanning. Ett trykk endrer én frekvens om gangen.