Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Vise forskjellige kameravinkler med DVD-innhold med flere vinkler

Noen DVD-er har flere kameravinkler, slik at du kan vise DVD-innholdet fra et annet perspektiv. Finn ut hvordan du får tilgang til denne funksjonen når en DVD med flere kameravinkler spilles i systemet.

Slik velger du kameravinkel:

1. Spill av en DVD med flere kameravinkler
  2. Når ikonet Kameravinkel vises, trykker du på knappen Innstillinger på fjernkontrollen
  3. Bla opp eller ned for å velge kameraikonet : Kameravinkel vises
  4. Bla mot høyre for å velge alternativene (dvs.  1 av 2)
  5. Bla opp eller ned for å velge en vinkel.