Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre skjermspråket

Det finnes flere forskjellige språk du kan velge mellom for å vise systemmenyene, slik at du kan vise informasjon på det språket du foretrekker.

Sørg for at huskoden er riktig angitt.

The PMCII house code must match that of the main room remote control. Hvis huskoden er feil angitt, reagerer ikke fjernkontrollen.

Slik endrer du visningsspråk for PMCII-fjernkontrollen:

Før du begynner

Du må først endre visningsspråket i Lifestyle-systemkonsollen. Når konsollspråket er angitt, kan du synkronisere språket.

For å angi språk for fjernkontrollen

1. Trykk på Oppsett -knappen
  2. Bruk det midtre feltet til å bla ned til Språk.
  3. Displayet viser Personlig musikksenter II etterfulgt av Vent med å konfigurere på det nye språket.

Slik velger du språk for systemmenyene:

1. Trykk på knappen System på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla til høyre for å velge Media Center
  3. Bla nedover for å velge displayspråk
  4. Bla mot høyre for å velge språkalternativer
  5. Scrol lopp eller ned for å velge  språk
  6. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen.