Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endrer TV-videoformat

Systemet ditt kan godta forskjellige videoformater (det vil si NTSC eller PAL). Dette er for eksempel nyttig hvis systemet flyttes til en region som bruker et annet format.

Slik velger du et videoformat:

Bruke systemmenyen

1. Trykk på knappen System på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla mot høyre for å velge Video, og trykk deretter på Enter -knappen
  3. Bla ned til TV-videoformat, og trykk deretter på Enter -knappen
  4. Bla opp eller ned for å velge NTSC (USA), PAL (Europa) eller Multistandard (for TVer som støtter PAL eller NTSC)
    Merknad: Multistandard er ikke tilgjengelig på tidligere versjoner av systemprogramvaren
  5. Trykk på Enter -knappen for å velge formatet
  6. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen
  7. Slå av systemet i minst ett minutt før endringen trer i kraft.

Bruke systemdisplayet

Hvis denne innstillingen hindrer systemet i å vise video- og skjermmenyer, kan du endre den fra skjermen på systemkonsollen.
  1. Slå av systemet
  2. Trykk på og hold nede Enter- knappen på systemkonsollen
  3. Mens du fortsetter å holde nede Enter -knappen, begynner du gjentatte ganger med å trykke på Lagre -knappen til Vide vises på systemdisplayet
  4. Slipp Enter -knappen, og be deretter om å trykke på Volum + -knappen flere ganger for å bla gjennom alternativene for videoformat:
    1. H  - 2 video forbedrer ris-tilkoblet, tar eOption svises:
      1. NTSC SAMMENFLETTET
      2. NTSC PROGRESSIV
      3. PAL MED LINJESPRANG
      4. PAL PROGRESSIV
      5. SAMMENFLETTET MED FLERE
      6. MULTI-PROGRESSIV
    2. I fden syste msoftware er 02.xx.xx eller nyere en dden tilbehør VS-2 video Forbedreren er ikke tilkoblet, følgende vil vises:
      1. NTSC KOMPOSITT + S
      2. NTSC-KOMPONENT
      3. NTSC PROGRESSIV
      4. PAL-KOMPONENT
      5. PAL KOMPOSITT+S
      6. PAL PROGRESSIV
      7. MULTI COMPOSITE+S.
      8. FLERE KOMPONENTER
    3. I fden syste msoftware er 01.xx.xx en dden tilbehør VS-2 video Forbedreren er ikke tilkoblet, følgende vil vises:
      1. NTSC KOMPOSITT + S
      2. NTSC-KOMPONENT
      3. NTSC PROGRESSIV
      4. PAL-KOMPONENT
      5. PAL KOMPOSITT+S
  5. Når ønsket alternativ vises, trykker du på av/på -knappen for å velge det og lukke menyen
  6. Slå av systemet i minst ett minutt før endringen trer i kraft.