SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke spillelister med iTunes

Lær hvordan du oppretter, eksporterer, sletter og importerer spillelister i iTunes. Dette hjelper deg med å organisere musikken du eier, slik at du enkelt kan finne og spille av musikken på SoundTouch-systemene.

Spillelister kan opprettes, eksporteres, importeres og slettes.

Slik oppretter du en spilleliste:
  1. I iTunes velger du Fil > Ny > Ny spilleliste.
  2. Gi spillelisten et navn.
  3. Flytt musikk til spillelisten, dette kan gjøres ved å:
    1. Dra og slipp albumet/sporet på spillelisteskjemaet i sidepanelet.
    2. Høyreklikk (sekundært klikk for Mac) et spor eller album, og velg Legg til i spilleliste og deretter spillelisten du vil legge til elementet i.
Slik eksporterer du en spilleliste:
  1. Velg spillelisten du vil eksportere, i sidepanelet.
  2. Høyreklikk (sekundært klikk for Mac) og velg Eksporter.
  3. Hvis det er aktuelt, kan du gi spillelisten et nytt navn i Lagre som-feltet, velge hvor du vil at filen skal lagres.
  4. Under Format angir du filtypen (M3U anbefales for kompatibilitet).
  5. Klikk på Lagre.
Slik importerer du en spilleliste:
  1. Plassert spillelisten i ‘Explorer’ (Finder for Mac).
  2. Dra filen til iTunes.
Slik sletter du en spilleliste:
  1. I sidepanelet velger du spillelisten du vil slette.
  2. Hvis du vil slette spillelisten, kan du enten:
    1. Høyreklikk (sekundært klikk for Mac) spillelisten og velg Slett.
    2. Merk spillelisten, velg Rediger > Slett fra Fil-menyen.
      eller

3. Merk spillelisten, og trykk på tasten 'Slett' på tastaturet.
  3. Når du blir bedt om det, bekrefter du forespørselen.