SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundTouch Wireless Adapter LED statusindikator

Back of SoundTouch adapter showing Wifi indicator
LED State   Description
Av LED off Adapteren er ikke strømførende, koblet til via Ethernet eller nettverket er deaktivert
Hvit (blinker langsomt) LED blinking white quickly Kortet prøver å koble til et Wi-Fi-nettverk
Hvit (sakte blits) LED blinking white slowly Adapteren laster ned en fastvareoppdatering
Hvit LED solid white Kortet er koblet til et Wi-Fi-nettverk
Hvit (fast 3 sek, dobbeltblink, gjenta) LED blinking white 3 times Adapteren installerer en fastvareoppdatering
Oransje (blinker) LED blinking amber Kortet kunne ikke koble til Wi-Fi-/nettverksfeil
Oransje (blinker hurtig) LED blinking quickly Adapteren har en fastvarefeil
Gult (fast) LED solid amber Kortet er i oppsettmodus som kringkaster Bose SoundTouch Wi-Fi-nettverket
Merknad: Adaptere produsert etter dom 4286 har en klar plast linse foran indikatoren slik at lyset fra LED-en kan sees lettere. Adaptere produsert før denne dom kan kreve å se direkte inn i hullet for å se LED.

SoundTouch Stereo JC Acoustimulator LED statusindikatorer

LED Color 1st Blink 2nd Blink 3rd Blink 4th Blink
Av ikke strøm N/A N/A
Grønn adapter oppdaget at streaming kun ADAPTiQ var på venstre kanal
Oransje adapter ikke funnet . Streaming av ADAPTiQ av høyre kanal bare
Grønn og oransje N/A N/A N/A begge kanalene OK