Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Produktet slås ikke på

Hvis produktet ser ut til å få strøm, men ikke slås på som forventet:

Kontroller at systemet er riktig konfigurert, og at alle tilkoblinger er sikre.

Det kan hende at en tilkobling er løsnet eller at den er koblet til feil. For mer informasjon, se konfigurere produktet.

Kontroller strømtilkoblingene på produktet og strømkilden.

Sørg for at strømtilkoblingene til produktet er sikre både nettstrømuttaket og produktet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til strøm.

Prøv begge knappene på produktet og knappene på fjernkontrollen.

Kontroller om knappene på produktet eller knappene på fjernkontrollen kan brukes. Hvis knappene fungerer på en, men ikke den andre, kan du se fjernkontrollen er intermitterende eller kontrollerer ikke Bose-produktet eller -knappene på produktet, virker ikke eller virker midlertidig.

Kontroller at strømbryteren er slått på.

Kontroller at strømbryteren står på baksiden av Acoustimass-bassmodulen.

Kontroller at strømledningen er koblet til et strømuttak som fungerer.

Hvis uttaket styres av en veggbryter, må du kontrollere at bryteren er på. Du kan også kontrollere om uttaket fungerer ved å koble til en annen elektronisk enhet, for eksempel en lampe. Hvis du er koblet til en strømledning (eller overspenningsvern), kan du prøve å omgå strømledningen og koble strømledningen direkte til en stikkontakt.

Bruk bare Bose-strømforsyningen som er ment for produktet.

Det anbefales at du bare bruker Bose-strømforsyningen som leveres med produktet. Bruk  av athird deletypower anbefales ikke. Hvis det imidlertid er nødvendig å koble til en tredjeparts strømforsyning, må du kontrollere at spesifikasjonene på epower suppl stemmer med strømkravene i produktspesifikasjonene.

Hvis bassmodulen ble byttet ut med en annen enhet, må du avgjøre om den har en bryter med dobbel spenning.

En bassmodul med dobbel spenning vil ha en rød bryter i nærheten av strømkontakten som angir om den er satt til å operere på 115 eller 230 volt. Hvis bassmodulen har en bryter med dobbel spenning, må du kontrollere at riktig spenningsinnstilling vises. Hvis du må endre bryterinnstillingen, kobler du fra bassmodulens strømledning, endrer innstillingen og kobler til strømledningen igjen.

Hvis strømforsyningen til mediesenteret har en spenningsbryter, må du kontrollere at riktig spenning er valgt.

På den nederste o fa strømforsyning med to spenninger er det en 230 V / 115 V bryter. Hvis strømforsyningen har denne bryteren, kobler du den fra strømuttaket og setter den til spenningen som brukes i ditt område , og deretter kobler du til strømmen igjen.

Hvis du bruker tilbehøret VS-1 eller VS-2 video Enhancer:

Prøv dette:

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten