SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Produktet slås ikke på

Hvis produktet ser ut til å få strøm, men ikke slås på som forventet:

Kontroller strømtilkoblingene på produktet og strømkilden.

Sørg for at strømtilkoblingene til produktet er sikre både nettstrømuttaket og produktet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til strøm.

Prøv fjernkontrollen og kontrollene i SoundTouch-appen.

Kontroller om knappene på produktet, knappene på fjernkontrollen eller kontrollene i SoundTouch-appen kan betjene produktet. Hvis knappene fungerer på en, men ikke den andre, kan du se Remote er intermitterende eller ikke kontrollerer Bose-produktet eller -appen er tom, svarer ikke, åpnes eller krasjer.

Hvis du bruker SoundTouch-kontrolleren, må du kontrollere om den er koblet til produktet.

I SoundTouch-appen kan du koble kontrolleren til produktet du vil at den skal kontrollere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til SoundTouch-kontrolleren.

Kontroller at strømledningen er koblet til et strømuttak som fungerer.

Hvis uttaket styres av en veggbryter, må du kontrollere at bryteren er på. Du kan også kontrollere om uttaket fungerer ved å koble til en annen elektronisk enhet, for eksempel en lampe. Hvis du er koblet til en strømledning (eller overspenningsvern), kan du prøve å omgå strømledningen og koble strømledningen direkte til en stikkontakt.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Prøv en annen USB-kabel.

Prøv å koble produktet til en annen USB-kabel for å finne ut om det er et problem med den første kabelen.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten