SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ingen lyd fra produktet

Hvis produktet ser ut til å være riktig konfigurert, men ikke avgir lyd, kan du prøve følgende:

Hvis det er mer enn ett Bose-system i nettverket, må du kontrollere at det riktige er valgt i SoundTouch-programmet.

Hvis du har mer enn ett Bose-system, ta pth -systembrettet nederst i appen, sveiper du til venstre eller høyre for å velge et system.

Se om Wi-Fi-indikatoren lyser hvitt.

Når Wi-Fi-lampen på baksiden av adapteren er koblet til nettverket trådløst, skal den være hvit. Hvis Wi-Fi-lampen ikke lyser hvitt, kan du se forstå statuslamper og informasjonom LED-indikatoren . (Merk: Når du bruker en kablet tilkobling, lyser Wi-Fi-lampen ikke.)

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Hvis du bruker SoundTouch-appen for Mac eller PC, lukker du og åpner den på nytt.

Hvis du starter programmet på nytt, kan det løse problemer med tilkoblingen og ytelsen. Dette starter også SoundTouch Music Server på nytt, som brukes dfor musikkbiblioteker som er lagret på en datamaskin eller NAS-stasjon.

Gjenopprett systemet til fabrikkinnstillingene, og start konfigureringsprosessen på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten