SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Fjernkontrollen er intermitterende eller kontrollerer ikke Bose-produktet

Hvis Bose-fjernkontrollen ikke fungerer, eller bare noen ganger kontrollerer funksjonene til Bose-produktet, kan du prøve følgende:

Kontroller at batteriene i fjernkontrollen ikke er beregnet på produkter med lite strøm.

Batterier som er beregnet på produkter med lite strøm (som vanligvis inneholder sink), gir ikke nok strøm til å betjene fjernkontrollen for dette systemet.

Bytt ut alle batterier med lite strøm med alkaliske batterier.

Prøv nye batterier i fjernkontrollen.

Hvis batteriet eller batteriene i fjernkontrollen er lite eller ikke har strøm, må du bytte dem ut. Alkaliske batterier anbefales over oppladbare batterier, noe som kan føre til lavere spenning. (Merk: Batteritestere er ikke alltid pålitelige, siden de kan oppdage strøm, men ikke indikere om det er tilstrekkelig strøm for fjernkontrollen.)

Kontroller at kontrollenheten er innenfor systemområdet.

SoundTouch Controlle har  en maksimal rekkevidde på 70 meter (21 fot) når det ikke er noen hindringer mellom kontrolleren og systemet. Hvis det er hindringer mellom styreenheten og systemet, reduseres dette området. Mengden reduksjon avhenger av antallet o fobs og deres materiale makeup.

Kontroller om noen knapper på fjernkontrollen fungerer.

Hvis noen knapper på fjernkontrollen fungerer og noen ikke fungerer, kan du se enkelte fjernkontrollknapper fungerer ikke.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Slik tilbakestiller du SoundTouch-kontrolleren:

1. Ta batteriene ut av kontrolleren
  2. Vent i 30 sekunder. (Merk: For EU-varianter må du vente i 3 minutter)
  3. Bytt batteriene ved å sette polaritetsmerkene på innsiden av batterirom

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Kontroller om SoundTouch-programmet kan kontrollere produktet.

Du kan kontrollere produktet med SoundTouch-appen eller den medfølgende fjernkontrollen. Hvis appen fungerer, men ikke fjernkontrollen, er problemet knyttet til .

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten