Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Produktet er ikke tilgjengelig på autorisasjonsskjermen i en partnerapp

Når du bruker partnertilkoblinger som drives av Switchboard-plattformen, og du ikke ser produktet ditt på autorisasjonsskjermen, er det noen grunner til at det kan skje:

Partnertilkoblinger er for øyeblikket kompatible med et delsett av Bose Music-appproduktene.

Produktene dine vises ikke på autorisasjonsskjermen hvis de ikke er kompatible. Produktene som er kompatible med partnertilkoblinger, er:
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Portable Home Speaker
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700
  • Bose Smart Soundbar 300
Eier av et produkt defineres som den første kontoen som konfigurerer produktet. Hvis «eier» aktiverer modus for produktdeling på ett av produktene sine, logget andre brukere på Bose Music-appen på enheten sin med sin egen Bose-konto (og som er på samme Wi-Fi-nettverk som produktet) Kan legge til produktet fra Min Bose-skjermen for å bli en medeier. Den eneste kontoen som kan konfigurere autorisasjon, er den første kontoen som ble satt opp, eller eieren.

Hvis produkter er koblet til Bose-kontoen, men mangler fra en tilslutningsliste, er du en medeier av disse produktene.

Følg disse trinnene for å bli eier av et produkt:
  1. Gjenopprett produktet til fabrikkinnstillingene. Se tilbakestille produktet og følg instruksjonene for å gjenopprette fabrikkinnstillingene
  2. Konfigurer produktet på nytt ved hjelp av Bose-kontoen.